?>

Özel çocuklar ve aileleri İzmit’in lavanta bahçesinde buluştu

?zmit belediyesinin durhasan mahallesi'nde bulunan lavanta bahçesinde gerçekleştirilen hasat etkinliğinde, özel çocuklar ve aileleri keyifli ve unutulmaz gün geçirdi.

Genel - 11 ay önce

İzmit Belediyesinin Durhasan Mahallesi’nde bulunan lavanta bahçesinde gerçekleştirilen hasat etkinliğinde, özel çocuklar ve aileleri keyifli ve unutulmaz gün geçirdi.

İzmit Belediyesinin Durhasan Mahallesi’nde bulunan lavanta bahçesinin hasadı, özel çocuklar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Sosyal Destek Hizmetler Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kırsal Hizmetler Müdürü İsmet Kuntaş ile Yaşama Destek Evi, Otizm Spor ve Yaşam Evi ile Kısa Mola Merkezi’nde eğitim gören özel bireyler ve aileleri katıldı.

Bu anlamlı etkinlikte, özel çocuklar ve aileleri hem lavanta hasadının keyfini çıkardı hem de doğayla iç içe bir gün geçirme fırsatı buldu. Lavanta tarlasında neşe dolu anlar yaşayan katılımcılar, güzel havanın ve doğanın tadını çıkardı. Özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha fazla katılım sağlamalarına ve moral bulmalarına katkı sunan etkinlikten dolayı aileler teşekkürlerini iletti.

Kırsal Hizmetler Müdürü İsmet Kuntaş, "Lavanta bahçemizde bu yıl hasat etkinliğimiz özel çocuklarımızla yapmak istedik. Bu bahçeden elde edilen lavantalarımız Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü öncülüğüyle hediyelik ve lavanta yağı şeklinde hazırlanıyor. Ayrıca hasat etkinlikleriyle vatandaşlarımız da lavanta toplayabiliyor. Vatandaşlarımızı doğa ve köy hayatıyla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, "Bugün burada Yaşama Destek Evi, Otizm Spor ve Yaşam Evi ile Kısa Mola Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireylerimiz ve aileleriyle birlikteyiz. Gerçekten çok güzel bir bahçe. Çocuklarımız da ailelerimiz de çok mutlular. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz ile böylesine kıymetli bir iş yaptığımız için biz de çok memnunuz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Trump’a Pensilvanya’da Silahlı Saldırı

2024-07-15 17:33 - Ulusal

MARMARİS’İN HANIMELİ SOSYETE PAZARI

2024-07-16 17:06 - Marmaris

MARMARİS'TE TEKNE YANGINI

2024-07-14 17:38 - Marmaris

Muğla Sandras Dağı’nda çevreciler kazandı

2024-07-11 13:43 - ÇEVRE

Doğada varlar ama hiç bu kadar yakından görmediniz

2024-07-18 11:12 - ÇEVRE

Vali Tanrısever’den Pirahmet köyü ve Tekke beldesinde sel incelemesi

2024-07-15 15:40 - Gündem

Muğla ve Türkiye’deki aktif fay hatları

2024-07-11 16:18 - Gündem

GÖZLERİNİZ AÇIKKEN GÖRÜLEN RÜYA: KAÇKARLAR

2024-07-15 16:46 - Gezi

TURİZMDE FAHİŞ FİYATLARIN SONU HÜSRAN

2024-07-18 11:59 - Turizm

HER MEDENİYETTEN FARKLI İZLER TAŞIYAN ŞEHİR NİĞDE

2024-07-12 14:24 - Gezi

İlgili Haberler

Ağıralioğlu, halı sahada maç yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı

10:09 - Genel

Kuşadası İlim Meclisi, projelerini görüştü

10:14 - Genel

Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan Taşkent direkt uçuşları başladı

10:06 - Genel

MUSİAD Muğla Şubesi ‘Terörsüz Türkiye’ toplantısına katıldı

09:55 - Genel

Depreme dayanıklı bir Çekmeköy, hep birlikte mümkündür

09:45 - Genel

Günün Manşetleri

3 kişinin cinayet olayında yeni gelişme

15:13 - Asayiş

Eşini Ayırmak İsteyen Kadın Yaralandı

13:26 - Asayiş

Doktor Evinde Ölü Bulundu

13:17 - Asayiş

Kadın Kooperatifi Türkiye Pazarına Açılıyor

13:11 - Genel

Dünya Plaj Voleybolu Alanya etabı başladı

13:06 - Spor