?>

Pendik’te sevgili dehşeti: Özbekistan uyruklu kız arkadaşını öldürdü

?stanbul pendik'te özbekistan uyruklu sevgilisi vasılahon usmanova’yı bıçaklayarak öldüren r. A. Saklandığı metruk binada ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Asayiş - 8 ay önce

İstanbul Pendik’te Özbekistan uyruklu sevgilisi Vasılahon Usmanova’yı bıçaklayarak öldüren R.A. saklandığı metruk binada ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin olaydan sonra kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansırken, emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 18 Nisan saat 09.30 sıralarında Kaynarca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özbekistan uyruklu Vasılahon Usmanova (47), birlikte yaşadığı sevgilisi R.A.(47), tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından şüpheliyi yakalamak çalışma başlatan polis ekipleri görgü tanıklarına ulaştı. Tanıklarla görüşen polis ekipleri, ikilinin önce bağrışıp ardından kavga ettiğini ve o esnada R.A.’nın sevgilisini zorla bodrum kata götürmeye çalıştığını ve o sırada komşuların olaya müdahale ettiğini öğrendi. Komşularının ’dur yapma’ diye bağırmalarına aldırış etmeyen şüphelinin sevgilisi olduğu kadını bıçakladıktan hızla olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Şüphelinin kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Kaçan şüpheliyi yakalamaya yönelik yapılan teknik ve fiziki takibin ardından polis ekipleri şüphelinin kaçış anlarının yer aldığı kamera görüntüsüne ulaştı. Kamera görüntülerini izleyen polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, yaptığı operasyonla şüpheli R.A.’yı saklandığı metruk binada yakaladı. Gayrettepe’de bulunan Cinayet Büro Amirliği’nde sorgusu yapılan şüpheli ve Vasılahon Usmanova’nın 12 Mart’ta İstanbul Havalimanı’ndan Türkiye’ye giriş yaptığı ve bir süredir beraber yaşadıkları evde sık sık tartıştıkları öğrenildi. Cinayeti İşleyen R.A’nın polise verdiği ifadesinde, aralarında çıkan tartışma sırasında kendini kaybettiğini anlatarak tam olarak ne yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kazakistan’dan 5 madalya ile döndü

2025-04-19 20:04 - Spor

Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

2025-04-20 10:11 - Asayiş

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

Üzerinden tüfek ve tabanca çıktı

2025-04-20 09:42 - Asayiş

Gümüşhane’de Aile Yılı kapsamında veliler ve öğrenciler birlikte kitap okudu

2025-04-19 16:18 - Eğitim

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

100 milyon liralık 17 araç, SASKİ filosuna eklenecek

2025-04-18 12:43 - Gündem

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Adıyaman’da dağda mahsur kalan iki çoban ve 800 küçükbaş hayvan kurtarıldı

00:09 - Asayiş

2025 yılın son uygulamasını Vali Nurtaç Arslan yaptı

00:05 - Asayiş

Düzce Valisi Aslan: "Tüm ekiplerimiz ile sahadayız"

23:57 - Asayiş

Zorlu kış şartlarına rağmen Tunceli’de yılbaşı güvenliği emniyete emanet

23:55 - Asayiş

İzmir’de yeni yıl mesaisi: 13 bin personel sahada

23:46 - Asayiş

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan