?>

Ramazan ayında bakanlık hizmet modellerinden yararlanan 155 bin aileye ziyaret

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı, ramazan ayı boyunca 81 ilde engelli, yaşlı, sosyal ve ekonomik destek (sed) hizmetinden yararlanan, sosyal yardım faydalanıcısı ve koruyucu ailelerden oluşan 155 bin aileye hizmet kalitesinin ölçülmesi ve vatandaşların beklentilerinin daha iyi anlaşılması için ziyaretlerde bulundu.

Genel - 9 ay önce

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayı boyunca 81 ilde engelli, yaşlı, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetinden yararlanan, sosyal yardım faydalanıcısı ve koruyucu ailelerden oluşan 155 bin aileye hizmet kalitesinin ölçülmesi ve vatandaşların beklentilerinin daha iyi anlaşılması için ziyaretlerde bulundu.

Bakanlık "Aile Yılı" kapsamında ailenin korunması ve aile bağlarının güçlendirilmesi amacıyla 81 ilde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarına ramazan ayında da devam etti. Bakanlık il yöneticileri bu kapsamda ramazan ayı boyunca bulundukları il ve ilçelerdeki bakanlık hizmet modellerinden yararlanan ailelere yönelik ihtiyaçların yerinde tespit edilerek, destek mekanizmalarının güçlendirilmesi amacıyla düzenli ziyaretler gerçekleştirdi.

81 ilde vatandaşların memnuniyet düzeyleri ve hizmet kalitesi hakkındaki geri bildirimlerinin titizlikle değerlendirilmesi hedefiyle engelli, yaşlı, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetinden yararlanan, sosyal yardım faydalanıcısı ve koruyucu ailelerden oluşan 155 bin aile ziyaret edildi.

Toplanan geri bildirimlerle, bakanlığın hizmet politikalarına dayanak oluşturacak ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlayacak ziyaretlerde yöneticiler, ailelerin beklentilerini ve önerilerini dinleyerek hizmetlerin daha kapsayıcı ve ihtiyaç odaklı hale getirilmesi için gerekli adımları değerlendirdi.

Hizmet kalitesini ölçmek ve vatandaş beklentilerini daha iyi anlamak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde yöneticiler, ailelerin yanında olduklarını ve aldıkları hizmetlere dair geri bildirimlerinin kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu: Esnaf Odası Başkanı Gözaltında

2025-03-25 12:30 - Asayiş

ERGUN'DAN DEMOKRASİ VE HUKUK ELEŞTİRİSİ

2025-03-24 12:39 - Siyaset

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

2025-03-26 16:41 - Spor

CHP'li Balcı'dan MHP'li Demirel'e Sert Cevap

2025-03-26 13:07 - Marmaris

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Tefecilikten Tutuklandı

2025-03-28 23:05 - Marmaris

Metin Ergun'dan Ekonomik Kriz Uyarısı

2025-03-27 13:58 - Ekonomi

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu

2025-03-28 11:11 - Asayiş

Marmaris'te Dar Sokaklar Araç İşgalinde

2025-03-25 16:15 - Marmaris

Köyceğizli Miniklerden Sıfır Atık Farkındalığı

2025-03-29 11:22 - Gündem

MARMARİS BAHAR ÖNCESİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

2025-03-26 12:59 - Marmaris

İlgili Haberler

Kar ve tipi nedeniyle kapanan Kayseri-Malatya Karayolu trafiğe açıldı

00:36 - Genel

Şehir trafiğini rahatlatacak karar: Zorunlu tır parkı uygulaması başladı

22:44 - Genel

Başkan Zencirci ekipleri sahadan çekti

22:06 - Genel

Yılın ilk gününde Bahçelievler’de 100 çocuk bisikletine kavuştu

20:59 - Genel

Bursa’da eğitime kar engeli

21:03 - Genel

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan