?>

Salihli’de tenisçilerden yeni kort talebi

Manisa’nın salihli ilçesindeki tenisçiler, ilçeye yeni kortların yapılması için salihli belediyesine dilekçeli talepte bulundu.

Spor - 4 ay önce

Manisa’nın Salihli ilçesindeki tenisçiler, ilçeye yeni kortların yapılması için Salihli Belediyesine dilekçeli talepte bulundu.

Yeni tenis kort yapılması için hazırlanan dilekçe, Salihli Sardes Tenis Kulübü Başkanı Cem Zorlu ve tenisçiler tarafından Salihli Belediye Başkanlığına teslim edildi.

Tenis sporunun Salihli’de sevilen spor dalları arasında yer aldığını belirten Salihli Sardes Tenis Kulübü Başkanı Cem Zorlu, "400’e yakın tenis oyuncusunun bulunduğu Salihli’de, 2’si profesyonel ve 2’si tenis oynamaya müsait olmayan 4 korta sığmaya çalışıyoruz" dedi.

Gümüşçayı’nda bulunan belediyeye ait kortların zeminden dolayı tenis oynamaya uygun olmadığını vurgulayan Zorlu, yıkılan Ramiz Turan Stadyumu yanına yapılan kortlarında, mini kort şeklinde yapıldığını ve tenis oynamaya uygun olmayacağını vurguladı. Park Vallis’te iki kort bulunduğunu ve ihtiyacı karşılamadığını anlatan Zorlu "Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Yunus Oktav sahasına kort yapılması durumunda tüm ihtiyacın karşılanacağını düşünüyoruz. Sahaya 7 tane kort sığmaktadır. Sahanın içinde hazır tribün, soyunma odaları ve etrafının çevrili olması başka yere yapılacak olan kortların maliyetini yarı yarıya düşürecektir. Sahanın içine açılacak olan yürüyüş sahası mahalle sakinlerinin de spor yapabileceği alan oluşturacağını düşüncesindeyiz. Buraya tenis kortlarının yapılması Salihli’nin vizyonuna vizyon katacaktır" dedi.

Zorlu, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen üst düzey turnuvaların Salihli’ye getirebilmek için en az 4 kortlu bir işletmeye ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINDAN REKOR PERFORMANS

2025-02-21 13:24 - Ulaşım

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

Tokat’ta trafik kazası: 5 yaralı

2025-02-23 15:31 - Asayiş

CAN YÜCEL’İN İZİNDE ESKİ DATÇA: TAŞ EVLER VE EFSANEVİ GÜZELLİK

2025-02-22 13:03 - Kültür Sanat

KİLİMANJARO DAĞI’NDA TÜRK BAYRAĞI DALGALANDI

2025-02-25 13:11 - Marmaris

İlgili Haberler

Geleceğin yıldız adayları tam not aldı

12:09 - Spor

GSB Spor Okulları yaz döneminde de gençleri bekliyor

12:04 - Spor

Karabüklü hakem üst klasman için terfi kursuna katılacak

11:31 - Spor

Özel gereksinimli çocuklar yüzmenin keyfini yaşıyor

10:59 - Spor

Erzurum bürokrasisi bu defa halı sahada buluştu

09:40 - Spor

Günün Manşetleri

Pandemi Sonrası Kalp Krizi Vakalarında Artış

11:52 - Sağlık

Öğrenciler Sınavda, Aileler Dışarıda Ter Döktü

11:41 - Eğitim

CHP Lideri, Acılı Aileyi Sınav Heyecanında Yalnız Bırakmadı

11:01 - Eğitim

Genç Kızı Bıçak Zoruyla Gasp Etti

10:53 - Asayiş

Milyonluk surat

10:12 - İnsan