?>

Sancaktepe’de gençliğe ve spora büyük yatırım: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Parkı hizmete açıldı

SANCAKTEPE BELEDİYESİ TARAFINDAN GENÇLİĞE, SPORA VE SAĞLIKLI YAŞAMA YÖNELİK ÖNEMLİ BİR YATIRIM OLAN EYÜP SULTAN MAHALLESİ 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR PARKI İLE SOSYAL CAFE GENÇLİK, DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

Genel - 5 ay önce

Sancaktepe Belediyesi tarafından gençliğe, spora ve sağlıklı yaşama yönelik önemli bir yatırım olan Eyüp Sultan Mahallesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Parkı ile Sosyal Cafe Gençlik, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Toplam 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulan park, modern yapısı ve zengin donatılarıyla her yaştan vatandaşın spor yapabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği yeni bir yaşam alanı sunuyor. Park içerisinde 3 futbol sahası, 2 basketbol sahası, 1 voleybol sahası ve 2 tenis kortu yer alırken, spor alanlarının yanı sıra bisiklet yolu, fitness alanı ve yürüyüş yolları da bulunuyor. Sosyal yaşamı destekleyen alanlarıyla da dikkat çeken parkta, özellikle gençlerin buluşma noktası olması hedeflenen Sosyal Cafe Gençlik hizmet verecek. Ayrıca minik dostlar unutulmayarak park içerisinde pati parkı da oluşturuldu. Gençlerin sporla iç içe, sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine katkı sağlamayı amaçlayan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Parkı, Sancaktepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ilçeye kazandırdığı önemli projeler arasında yerini aldı. "Hepsini ve daha fazla fazlasını Sancaktepeli komşularımız için yapacağız"

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Sancaktepe’de göreve gelmesinden bu yana pek çok önemli hizmeti hayata geçirdiklerini dile getirerek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Sancaktepe’de görevdeyiz, çok fazla proje yaptık ve hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Temel atma törenlerimize katılan herkese bir kez daha teşekkür ederim. 22 aydır pek çok projeyi hayata geçirdik, onlarca temel atma törenini gerçekleştirdik. Ramazan ayı da dahil olmak üzere mayıs ayının sonuna kadar her hafta Sancaktepe’de açılışlar yapacağız, emeğimize ve mücadelemize katkı sağlarsanız çok mutlu oluruz. Sancaktepe’de 31 Mart öncesi ne söylediysek bir bir bunları yerine getiriyoruz; ne söz verdiysek bunları tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu kısa sürede 6 Mahalle Evi yapacağız demiştik bunlardan 5’ini yaptık, 8 tane Aile Sağlığı Merkezi yapacağız demiştik 7 tanesini bitirmek üzereyiz. Göreve geldiğimizde 5 tane kreş vardı, şu an aktif olarak çocuklarımıza hizmet edecek kreş sayımız 14 olmuş durumda. Her bir mahallemizin ulaşabileceği 12 sosyal tesis ve 8 kafe açtık. Vatandaşlarımızın merkeze gelmeden de hizmetlerimizden yararlanabilmesi için Sarıgazi ve Yenidoğan’a çözüm ofisleri ulaştırdık. 20 bin vatandaşımıza sağlık hizmeti veren Semt Polikliniğimizi açtık. Toplamda 100 bin metrekareyi bulan 6 spor parkımızı da hizmete açtık. Bunların dışında sosyal, günlük hizmetler, ulaşım ve kültür sanat hizmetlerimiz de eksiksiz bir şekilde devam ediyor. Bunların hepsini ve daha fazla fazlasını Sancaktepeli komşularımız için yapacağız."

Sancaktepe 19 Mayıs Gençlik ve Spor Parkı ile Sosyal Cafe Gençlik açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, CHP İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, parti üyeleri ve çok sayıda Sancaktepeli katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİSİN ŞAMPİYON KIZLARININ HEDEFİ DÜNYA KUPASI

2026-01-14 11:44 - Spor

MUGAT-DER’den 20 Dalda Ücretsiz Eğitim Seferberliği!

2026-01-12 12:44 - Genel

Vali Akbıyık 2025 yılı asayiş-güvenlik rakamlarını değerlendirdi

2026-01-13 14:31 - Asayiş

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Üye Heyecanı

2026-01-17 16:41 - Marmaris

Turizmci Kaya’nın samimi açıklamaları programa damgasını vurdu

2026-01-15 13:10 - Magazin

Genç yetenek Mustafa Konak’ın rol aldığı film Berlin Film Festivali’ne davet edildi

2026-01-15 15:06 - Magazin

Muğla’da jandarma uzman çavuş evinde ölü bulundu

2026-01-17 21:43 - Asayiş

CHP’Lİ ÖZCAN: “MARMARİS’TE DEPREM RİSKİ ALTINDAKİ OKULLAR KADERİNE TERK EDİLEMEZ”

2026-01-14 12:33 - Marmaris

Bahadır Batum: "Rayiç Bedellerdeki Artış Sektörü Zorluyor"

2026-01-16 15:39 - Marmaris

BAŞKAN ARAVİ ''MARMARİS'LE İLGİLİ PROJELERDE ÇALIŞTAY DÜZENLENSİN''

2026-01-13 14:08 - Marmaris

İlgili Haberler

Otomobile kumrunun yuva yaptığını görünce tamiri bıraktı

21:13 - Genel

Van’da düğün yapanların yeni tercihi altın görünümlü setler

20:24 - Genel

Fethiye’nin gözde plajına bayramda 18 bin 870 ziyaretçi

19:39 - Genel

Vali Aydoğdu başkanlığında 33. Birim Amirleri Toplantısı yapıldı

19:35 - Genel

Vali Aydoğdu, komutanları makamında ağırladı

19:31 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem