?>

Şehitleri Anma Günü’nde Başkan Arıcı’dan anlamlı hizmet

şehit ailesinin içme suyu talebini unutmayan koçarlı belediye başkanı özgür arıcı, anlamlı bir hizmete imza atarken, içme suyunun aileye ulaştırmasının 18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü'ne denk gelmesi ise duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Genel - 2 ay önce

Şehit ailesinin içme suyu talebini unutmayan Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, anlamlı bir hizmete imza atarken, içme suyunun aileye ulaştırmasının 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne denk gelmesi ise duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’nın Koçarlılı Şehit Jandarma Er Mustafa Aydın’ın Satılar Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyareti sırasında, şehit annesi Emir Ayşe ve babası Turgut Aydın, Arıcı’ya evlerinin çok yukarıda kaldığını yaşları gereği tatlı içme suyu çeşmelerine ulaşmakta zorlandıklarını dile getirmeleri üzerine Başkan Arıcı talebin hızla yerine getirilmesi konusunda gerekli çalışmaları başlattı ve tatlı içme suyu çeşmesi şehit ailesinin kapısının önüne kadar getirildi. Çalışmanın 18 Mart Şehitleri Anma gününe denk gelmesi ise Şehit ailesinin duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Evlerinin önüne tatlı su çeşmesinin getirilmesiyle mutluluğunu dile getiren Şehit Mustafa Aydın’ın annesi Emir Ayşe Aydın; "Özlem Başkanımız ve Özgür Başkanımızdan Allah bir değil bin kere razı olsun" diyerek başkanlara selamlarını iletti. Konu ile ilgili açıklama yapan Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı ise "Şehit ailemizin talebinin yerine getirilmesi hususunda hassasiyet gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Koçarlı ASKİ ekiplerimize teşekkür ediyorum. Biz Koçarlı’ya hizmet için gönül ve güç birliği yaptık. Birlikte güçlüyüz ve attığımız her adımda yüzü gülen vatandaşlarımızın duaları ile daha gururlanıyor ve güçleniyoruz. Desteğini Koçarlımızdan eksik etmeyen Topuklu Efemiz Çerçioğlu ile birlikte üretmeye çalışmaya ve hizmete devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta dağ keçileri dronla görüntülendi

2025-03-13 11:14 - Gündem

Fenerbahçe, ASVEL’i konuk edecek

2025-03-12 11:32 - Spor

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-03-14 09:19 - Spor

Yüksek Hızlı Trenle 97 Milyon Yolcu Taşındı

2025-03-13 10:49 - Ulaşım

Müzik ve klarnet tutkusuyla hayata bağlandı

2025-03-12 12:42 - Magazin

İlk Yerli Banliyö Treni Test Sürüşünde

2025-03-14 14:58 - Ulaşım

Marmaris’te Kokain ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-03-13 16:38 - Marmaris

Mehmet Çevik’ten viral hit alarmı: "Ben ordayım"

2025-03-17 13:01 - Magazin

İlgili Haberler

Çanakkale’nin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek enerji üreten gemi boğazdan geçti

12:13 - Genel

2 bin 222 toplu taşıma aracı anlık denetleniyor

12:13 - Genel

Akbük Semt Pazarı, belediye ekiplerince temizlendi

11:13 - Genel

Bakan Kurum, İstanbul’un dönüşümü için belediyelere ortak mücadele çağrısı yapcak

11:04 - Genel

Büro Memur-Sen’de Yazgan, Genel Başkanlığa adaylığını açıkladı

11:06 - Genel

Günün Manşetleri

Binlerce Dönüm Kanola Tarlası Çiçek Açtı

11:52 - Gündem

İthal Tohumluklarda Virüs Tespit Edildi

11:52 - Ekonomi

Otobüsüyle 40 Köyün İhtiyacını Gideriyor

11:52 - Gündem

Kaçak Elektronik Sigara ve İlaçlara El Konuldu

11:52 - Asayiş

Devasa Etçil Örümcek Şaşkınlık Yarattı

11:46 - Gündem