?>

“Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz’’

Siyaset - 2 yıl önce

 

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Tan, “Bugün bütün gün boyunca kardeşlerimizin sorunlarını dinleyip, beraber oturup sohbet ettik. Sahada esnafımız ve vatandaşımız ile olmayı her zaman tercih ediyoruz. 21 senedir hem partimizin hem Cumhurbaşkanımızın bir yönetimi var. Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz” dedi.

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Dalaman ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Dalaman ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Dalaman ilçesinde bulunan sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Tan, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Beraberinde Dalaman Ak Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Belediye Meclis üyesi İbrahim Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Döndü Yiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Turgut Üstüner ile birlikte parti binasında gençlik toplantısı yapan Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’"2001 yılından önce bu hizmetler yoktu" dedi.

Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, " Bugün bütün gün boyunca kardeşlerimizin sorunlarını dinleyip, beraber oturup sohbet ettik. Sahada esnafımız ve vatandaşımız ile olmayı her zaman tercih ediyoruz. 21 senedir hem partimizin hem Cumhurbaşkanımızın bir yönetimi var. Bir yerde yönetim olabilmesi için bir irade olabilmesi. Bu da Cumhurbaşkanımızda var. Esnafımız TOOG, TCG Anadolu Kızıl Elma, bunları sürekli bize soruyor merak ediyorlar. Bunlar 2001 yılından sonra yapıldı, 2001 yılından önce bu hizmetler yoktu" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Haftanın Öne Çıkanları

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Öken: “Lenfödem hayat boyu tedavi gerektirebilir”

2023-04-28 15:00 - Sağlık

“Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz’’

2023-05-02 12:00 - Siyaset

“Mezoterapi yöntemiyle yıpranan, dökülen, uzamayan saçlar destekleniyor”

2023-04-26 10:30 - Sağlık

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ebeler Haftası kutlandı

2023-04-27 12:00 - Sağlık

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iyileştirme çalışmaları yapılıyor

2023-04-25 13:30 - Sağlık

İngiliz çift Marmariste nikâhlandı

2023-04-28 16:30 - Magazin

Ticari gemide rahatsızlanan vatandaşa tıbbi tahliye

2023-04-27 12:00 - Sağlık

MİLLETVEKİLİ ADAYI TAN, ‘’ HİZMETTE YATAĞAN, AK BELEDİYECİLİĞİN EN İYİ ÖRNEĞİDİR’’

2023-04-27 09:46 - Siyaset

DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

2023-04-27 11:33 - Siyaset

Rusya domates ihracatında kotayı 500 bin tona çıkardı

2023-04-29 11:30 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bakan Yumaklı: "Sadece izmarit atılması sebebiyle 81 yangın çıktı, piknik ateşinden 50 yangın çıktı"

22:36 - Siyaset

Trump’tan İran’ın dini lideri Hamaney’e: "Onu çok çirkin ve aşağılayıcı bir ölümden kurtardım"

21:33 - Siyaset

Trump: "İran uranyum zenginleştirmeye devam ederse yeniden vururuz"

21:44 - Siyaset

BM’den Gazze açıklaması: "İhlaller söz konusu olduğunda, sorumluların hesap vermeleri sağlanmalıdır"

21:46 - Siyaset

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Büyük ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz"

20:44 - Siyaset

Günün Manşetleri

Montella ile Yeni Sözleşme İmzalanıyor

15:20 - Spor

Küresel Isınma Doğal Mirası Yok Ediyor

14:41 - Gündem

Şüpheli Ölüm Davasında Aileden Çağrı

14:21 - Asayiş

Evinde Kenevir Yetiştiren Şahıs Gözaltında

14:13 - Asayiş

Yemeksepeti, Superbrands Tarafından 'Süper Marka' Seçildi

12:56 - Ekonomi