?>

Tahir Büyükakın’dan CHP’ye zehir zemberek sözler

Kocaeli büyükşehir belediye başkanı tahir büyükakın, chp genel başkanı özgür özel'in “kocaeli büyükşehir belediyesi bir konsere 198 milyon tl verdi” iddiasına karşılık açıklamalarda bulundu.

İnsan - 6 ay önce

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir konsere 198 milyon TL verdi" iddiasına karşılık açıklamalarda bulundu. Büyükakın, "Sadece bir konsere 198 milyon TL ödeme yapmışız, duydunuz değil mi? Bakın lafı hiç eveleyip gevelemiyorum. Bizim böyle bir şey yaptığımızı ispatlasınlar, görevde bir dakika duran şerefsizdir" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti İzmit Kongresinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir konsere 198 milyon TL harcadı" iddialarına yanıt verdi. Başkan Büyükakın, CHP’li siyasetçilerin koltuk sevdası için her türlü yalanı söyleyebileceğini belirtti. "Yalan bu insanların diline yuva yapmış"

Yıllardır siyasetçilerin her türlü yalanı söyleyebileceğini belirten Başkan Büyükakın, "Yıllardır siyaset yapanların izledikleri bir strateji var. Söyleyebildikleri kadar yalan söylemek. Yalanı ortaya çıktığına ise asla mahcup olmamak. İzah etmeye çalışma. Yeni bir yalan söyle. Nasıl olsa eskisi unutulur, yenisi konuşulur. Sonra yeniden yalan söylersin o da unutulur. Gün geçmiyor ki yeni bir yalanları ortaya çıkmasın. Bugünkü yalan ne mi, onu bir gösterelim, ondan sonra başlayalım. Yalan yayan haber merkezi bu. Halk TV’nin haberi. Bunlar şu ana kadar bizim Büyükşehir Belediyemizle ilgili sayısız iftiralar attılar. Ama onlar hiçbir şekilde mahcup olmadılar. Yeni yalanlar söylemeye devam ettiler. Bir kere daha yalanlarını ifşa edeceğim, yüzlerine vuracağım. Ama şunu bilmenizi isterim ki asla değişmeyecekler. Yeni yalanlar söylemeye devam edecekler. Bu şekilde yalanları ifşa olan insanların sokağa çıkmaması lazım. Yüreğinde biraz insanlık olan, azıcık vicdan taşıyan bir insan böyle bir yalanla yakalandığında mahcup olup utanır. Yalan bu insanların diline yuva yapmış. 69 milyon bir konsere, 71 milyon başka konsere verildi diye basın bunu konuşuyor" dedi. "Bizim böyle bir şey yaptığımız ispatlasınlar, görevde bir dakika duran şerefsizdir"

Bu durumu iddia edenlere bu durumu ispatlarsa görevi bırakacağını belirten Başkan Büyükakın, "Sadece bir konsere 198 milyon TL ödeme yapmışız. Duydunuz değil mi? Bakın lafı hiç eveleyip gevelemiyorum. Bizim böyle bir şey yaptığımız ispatlasınlar, görevde bir dakika duran şerefsizdir. Onlar koltuğa bağlılar, koltuğa. Koltuktan kalktıktan sonra varlık sebepleri ortadan kayboluyor. Biz koltuktan kalktığımızda da sokakta rahatça gezebiliriz. Bakın bir sürü belediye başkanımız var sokakta gezen. Bu nasıl bir yalancılık. Tekrar söylüyorum. 198 milyon bir konsere verdiğimizi ispat edin. Aynı gün Belediye Başkanlığı’ndan istifa edeceğim" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğlaspor, Kendi Evinde Türk Metal 1963’ü Ağırlıyor

2024-11-09 10:35 - Spor

Samsun’da alüminyum boru içinde 768 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-08 16:05 - Asayiş

Hakkari 92 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-06 20:13 - Asayiş

Metal fabrikasında çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı

2024-11-08 18:40 - Asayiş

Denizli’de metal fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

2024-11-08 20:10 - Asayiş

Kasımpaşa ile Kayserispor 29. randevuda

2024-11-07 11:43 - Spor

BU CENNET GİBİ GÖLÜ MUĞLA İLE DENİZLİ PAYLAŞAMIYOR

2024-11-04 16:29 - Gezi

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 1 - Kasımpaşa: 0 (İlk yarı)

2024-11-02 19:56 - Spor

MARMARİS KIZILKUM KOYU ‘BETONBÜK’E DÖNÜŞMESİN

2024-11-04 14:18 - Marmaris

Aydın'da Trafik Kazası

2024-11-06 00:13 - Asayiş

İlgili Haberler

Ahlaki yozlaşmaya karşı imza kampanyası

21:59 - İnsan

"Burj Al Babas" projesiyle ilgili soruşturmada iddianame hazırlandı: 13 sanık hakkında 885’er yıla kadar hapis talebi

20:43 - İnsan

Doğubayazıt’a Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli protokolü imzalandı

20:22 - İnsan

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Kırıkkale’yi ziyaret etti

20:14 - İnsan

Besni’de fındık büyüklüğünde dolu yağdı

19:16 - İnsan

Günün Manşetleri

Arızalanan motorbotta mahsur kalan 3 kişiyi deniz polisi kurtardı

16:32 - Asayiş

Çocuklarda Yanlış Giyim Hastalık Davetiyesi Çıkarabilir

16:27 - Sağlık

Kütahya’da 4,2 büyüklüğünde deprem

16:19 - Genel

Şahin'den Sultan Abdülhamid Han'a Yönelik Sözlere Sert Tepki

16:16 - Genel

3.8 Ton Ele Geçirildi Midye Ele Geçirildi

16:01 - Asayiş