?>

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Düzce’de

TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT, ESNAFLARLA BULUŞMAK VE BİR DİZİ ZİYARETLER İÇİN DÜZCE’YE GELDİ. BAKAN BOLAT, "DÜZCE’DE TARIM, HİZMET SEKTÖRÜ, EĞİTİM, LOJİSTİK KONUSUNDA PARLAYAN YILDIZ SEKTÖRÜNDE" DEDİ.

Siyaset - 4 saat önce

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, esnaflarla buluşmak ve bir dizi ziyaretler için Düzce’ye geldi. Bakan Bolat, "Düzce’de tarım, hizmet sektörü, eğitim, lojistik konusunda parlayan yıldız sektöründe" dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, esnaflarla bir araya gelmek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce’ye geldi. İlk ziyaretini Düzce Valiliği’ne gerçekleştiren Bolat, bir süre Düzce Valisi Mehmet Makas’tan bilgi aldıktan sonra açıklama yaptı.

Bolat "Bu sabah kadim şehrimiz Düzce’ye geldik. Düzce’de toplumun bütün kesimleri ile bir araya geleceğiz. Değerli vatandaşlarımızın görüşlerini alacağız. Valimize hoş geldiniz demek istiyoruz, başarılar diliyoruz. Önceki başarılı çalışmalarını Düzce’de de sergileyeceğini umuyoruz. Düzce çok şanslı. Çok kıymetli bir belediye başkanı var. 5 yıl süreyle Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak temsil etmiş Dr. Faruk Özlü 7 yıldır Düzce halkına çok güzel hizmetler yapıyor. Marmara depreminin ardından Düzce yeniden kuruldu. Cumhurbaşkanımızın göreve geldiği 3 Kasım 2002’den sonra Marmara depreminden zarar gören bütün vilayetlerimiz yeniden kuruldu. Düzce sanayi, tarım ve eğitim alanında parlayan bir yıldız konumunda. Biz hükümet üyeleri olarak 7/24 çalışan bakanlar ve kurmaylarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Akşam geç saatlere kadar yoğun programımız olacak. Esnaflarımız için finansman desteği anlamında bütün imkanları zorlayarak esnaflarımızın gerek yatırım gerek işletme için finans desteği sağlıyoruz. Yüzde 50’si hazinemiz tarafından üstleniliyor. Düzce esnafı içinde Halk bankası ve TESKOMB ile görüştüm 100 milyon lira finans desteğini ulaştıracağız, hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu.

Ardından ise AK Parti ve MHP teşkilatlarına ziyarette bulunmak üzere valilikten ayrıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Üye Heyecanı

2026-01-17 16:41 - Marmaris

Muğla’da jandarma uzman çavuş evinde ölü bulundu

2026-01-17 21:43 - Asayiş

Marmaris’te 170 Milyon TL’lik Dev Yatırım Hamlesi

2026-01-15 17:14 - Marmaris

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyeleri yakalandı

2026-01-18 14:52 - Asayiş

Tadilat Mağduru Olmayın! Bahadır Batum Açıkladı

2026-01-16 16:02 - Marmaris

Türkiye’nin en büyük denizden içme suyu arıtma tesisi Muğla’da yapılacak

2026-01-18 11:55 - Sağlık

MARMARİS’İN HANGİ MAHALLELERİNDE ELEKTRİK KESİLECEK?

2026-01-16 13:05 - Marmaris

MUĞLA’DA BELEDİYE BİNALARI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

2026-01-21 11:56 - İnsan

Bahadır Batum: "Rayiç Bedellerdeki Artış Sektörü Zorluyor"

2026-01-16 15:39 - Marmaris

Denizli Kayak Merkezi yeni sezonda ziyaretçi akınına uğradı

2026-01-18 13:36 - Gündem

İlgili Haberler

Ersoy’dan il teşkilatına ’disiplin, başarı ve çalışma’ teşekkürü

15:20 - Siyaset

Trump: "Gazze’nin güzel bir biçimde yeniden inşa edilmesini sağlamaya kararlıyız"

15:08 - Siyaset

Söke Belediyesi ekipleri sağanak yağış için sahada seferber oldu

14:45 - Siyaset

Başkan Subaşıoğlu; "AK Parti çok büyük bir ailedir"

14:26 - Siyaset

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Shekerinska, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile bir araya geldi

14:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

Muğlaspor savunmasıyla zirvede

15:09 - Spor

Muğlalı milli okçu Haney’e ‘Yılın Okçusu’ yarışmasında destek devam ediyor

15:08 - Spor

Ula’da üreticiye zeytin ve ceviz fidanı desteği

14:55 - Ekonomi

Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu

14:53 - Sağlık

Bodrum’da fırtına etkili oldu

13:33 - Genel