?>

Türk Telekom’a ’Dijital Erişilebilirlik’ ödülü

TÜRK TELEKOM, DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN 'ENGELSİZ TÜRKİYE YÜZYILI DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ BULUŞMASI' KAPSAMINDA 'DİJİTAL ERİŞİLEBİLİRLİK' ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ TÜRK TELEKOM CEO’SU EBUBEKİR ŞAHİN, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN 'DİJİTAL ERİŞİLEBİLİRLİK' KATEGORİSİNDE ÖDÜL ALDI

Ekonomi - 3 saat önce

Türk Telekom, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen ’Engelsiz Türkiye Yüzyılı Dünya Engelliler Günü Buluşması’ kapsamında ’Dijital Erişilebilirlik’ ödülüne layık görüldü. Kültür-sanattan eğitime, sosyal hayattan gönüllülük projelerine kadar erişilebilirlik odaklı çözümler sunan Türk Telekom, AK Parti Kongre Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü kapsamında ’Engelsiz Türkiye Yüzyılı Dünya Engelliler Günü Buluşması’ programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü. Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ’Dijital Erişilebilirlik’ kategorisinde ödül aldı.

Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin, açıklamasında "Şirket olarak herkes için erişilebilir bir yaşam hedefi doğrultusunda attığımız adımlarla, bilgiye erişimi kolaylaştıran çözümlerden kültürel hayata katılımı artıran uygulamalara kadar pek çok alanda engelleri azaltmayı amaçlıyoruz. Herkes için erişilebilir bir yaşam hedefiyle çıktığımız yolda, ’Engelsiz Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna katkı sunmaktan gurur duyuyoruz. AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından düzenlenen Dünya Engelliler Günü Buluşması’nda şirket olarak ’Dijital Ürünler’ kategorisinde erişilebilirlik ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimleriyle teslim almak, hem kurumumuz hem de sürdürülebilir dijital dönüşüm vizyonumuz adına büyük bir onurdur. Şirket olarak; teknolojinin herkes için erişilebilir olması gerektiğine inanıyor, daha kapsayıcı ve daha güçlü bir geleceği birlikte inşa ediyoruz. Engelsiz Türkiye Yüzyılı vizyonuna öncülük eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bu gaye için canla başla değer üreten tüm kurumlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kapsayıcı ve sürdürülebilir dijital dönüşüm hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da bazanın altında 1 kilo 727 gram metamfetamin ele geçti

2025-12-03 14:41 - Asayiş

METİN ERGUN'DAN HÜKÜMETE SERT ELEŞTİRİ: AÇLIK SINIRI REKOR KIRDI

2025-11-29 15:46 - Genel

Marmaris’e Doğal gaz geliyor 

2025-11-28 14:38 - Marmaris

7 defa ölümden döndü, hayat mücadelesinden vazgeçmedi

2025-11-30 14:04 - İnsan

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-11-30 19:24 - Spor

Ömer Faruk Ege Hayatını Kaybetti

2025-12-02 18:01 - Marmaris

MARMARİS DEVLET HASTANESİ’NDE PALYATİF BAKIM SERVİSİ YENİDEN HİZMETE AÇILDI

2025-11-28 15:51 - Marmaris

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği’nden 3 Aralık Çağrısı

2025-12-03 13:01 - Marmaris

Alkollü müşteri, akaryakıt istasyonu çalışanını böyle darbetti

2025-11-28 00:47 - Asayiş

Antalya’da yağmur ve şiddetli rüzgar 10 metrelik ağaç devrildi: iki araç ve bina zarar gördü

2025-11-30 00:56 - Asayiş

İlgili Haberler

Michelin Rehberi 2026 seçkisi açıklandı

23:50 - Ekonomi

Bakan Bolat: "Kasımda ihracatımız, olumsuz takvim etkisine rağmen yüzde 2,2 artışla 22,7 milyar dolar olarak gerçekleşti"

23:08 - Ekonomi

Başkan Güngör ’den Ankara’da Manavgat OSB ile ilgili yoğun temaslar

17:05 - Ekonomi

Türkiye savunma ve havacılık ihracatında tarihi rekor

15:59 - Ekonomi

Gaziantep, kasım ayında 837 milyon 860 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi

15:51 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Muğla’da Engelsiz Yaşam Platformu toplantısı

15:41 - İnsan

Engelsiz Tatil Yaşam Merkezi ücretsiz hizmet verecek

15:25 - İnsan

Başkan Aras 19.Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’na Katıldı

15:06 - Turizm

Engeller Muğla’da sevgi ve hizmetlerle aşılıyor

15:32 - Genel

Milas’ta Yeni Hastane Yolu Hızla İlerliyor

14:59 - Genel