?>

TÜVTÜRK’e siyah çelenk bırakıldı

ANKARA'DAKİ TÜVTÜRK İSTASYONUNDA BİR POLİS MEMURUNUN ŞEHİT OLDUĞU SALDIRIYA TEPKİLER SÜRERKEN, EMNİYET TEŞKİLATI VAZİFE MALULÜ VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFI (EMŞAV) TUNCELİ İL BAŞKANLIĞI DA TÜVTÜRK TUNCELİ ŞUBESİNİN ÖNÜNE SİYAH ÇELENK BIRAKARAK OLAYI KINADI.

Genel - 5 ay önce

Ankara’daki TÜVTÜRK istasyonunda bir polis memurunun şehit olduğu saldırıya tepkiler sürerken, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Tunceli İl Başkanlığı da TÜVTÜRK Tunceli istasyonu önüne siyah çelenk bırakarak olayı kınadı.

Ankara’da TÜVTÜRK istasyonunda bir polis memurunun hayatını kaybettiği saldırıya yönelik tepkiler artarak devam ediyor. EMŞAV Tunceli İl Başkanlığı, yaşanan olaya tepki göstererek, Tunceli TÜVTÜRK istasyonu önüne siyah çelenk bıraktı. Yapılan açıklamada saldırı şiddetle kınanarak, emniyet teşkilatına destek mesajı verildi.

EMŞAV Tunceli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "EMŞAV Tunceli İl Başkanlığı olarak Ankara’da TÜVTÜRK istasyonunda meydana gelen ve bir polis memurumuzun hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan menfur olayı derin bir üzüntü ve öfkeyle öğrenmiş bulunmaktayız. Milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan kahraman polisimize yönelik gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Devletimizin bekası ve milletimizin güvenliği için canını ortaya koyan emniyet teşkilatımızın her bir mensubu, bu aziz milletin onurudur. EMŞAV Tunceli İl Başkanlığı olarak, yaşanan bu acı olay nedeniyle Tunceli TÜVTÜRK istasyonu önüne siyah çelenk bırakarak tepkimizi ve kınamamızı kamuoyuyla paylaştık. Bu hain saldırı yalnızca bir polisimize değil, milletimizin huzuruna ve devletimizin otoritesine yapılmıştır. Şehit olan kahraman polis memurumuza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumuzu bir kez daha vurguluyor, devletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" denildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İYİ PARTİLİ ERGUN: “TÜRKİYE’DE KAYIP ÇOCUKLARLA İLGİLİ NE POLİTİKA VAR NE DE VERİ!”

2026-02-04 12:12 - Genel

Menteşe’nin Meyve Ambarında Su Krizi

2026-02-03 13:45 - Gündem

Marmaris’in Güzellik Rotası: Yasemin Uçan Beauty

2026-02-06 17:36 - Marmaris

Milyonlarca kez dinlenen Tom Odell İstanbul’da sahne alacak

2026-02-03 12:38 - Magazin

Tarkan’ı 9 gündür süren konser serisinde yaklaşık 50 bin kişi dinledi

2026-02-04 16:50 - Magazin

Mehmet Çevik’ten samimi itiraflar: "Sahne aşkım hiç bitmedi"

2026-02-08 13:59 - Magazin

Selçuk Balcı Başkentli sanatseverlerle buluştu

2026-02-07 22:59 - Magazin

Karadeniz Ereğli’de unutulmaz konser

2026-02-06 10:06 - Magazin

Uludağ’da Sefo çılgınlığı

2026-02-07 12:04 - Magazin

Evinde ölü bulunan Datçalı doktor toprağa verildi

2026-02-06 17:29 - Asayiş

İlgili Haberler

Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin, memleketi Niğde’de son yolculuğuna uğurlandı

19:04 - Genel

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Eskişehir’imiz Paris’le, Londra’yla, Berlin’le yarışır halde"

17:52 - Genel

İmamın sanat sevgisi camiye yansıdı

17:40 - Genel

Başkan Yüceer, Malkara’da saha incelemelerinde bulundu

17:37 - Genel

"Birlikte Güzeliz" Projesi kapsamında çocuklar gönüllü kuaförlerle bir araya geldi

17:06 - Genel

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim