?>

UKOME Şubat ayı toplantısı yapıldı

?bb ulaşım koordinasyon merkezi şubat ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddelerinde yer alan 8+1 taksi taşımacılığının düzenlenmesi teklifinin oy çokluğuyla reddedilmesine taksiciler tepki gösterdi.

Genel - 10 ay önce

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi Şubat ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddelerinde yer alan 8+1 taksi taşımacılığının düzenlenmesi teklifinin oy çokluğuyla reddedilmesine taksiciler tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şubat ayı toplantısı Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün başkanlığında yapıldı. 32 gündem maddesinden oluşan toplantıda Sultangazi ilçesi, Habipler-Sultançiftliği Yolu Yanyol Revize Projesi, güvenli ilkokul bölgeleri yönergesi, toplu taşıma aracı kullanım belgesi esasları ve taleplerinin değerlendirilmesi gibi teklifler görüşüldü. Toplantıda değerlendirilen teklifler UKOME üyelerinin oylamasına sunuldu.

Öte yandan gündem maddeleri arasında yer alan 8+1 taksi taşımacılığının düzenlenmesi teklifi oy çokluğuyla reddedilerek bir sonraki toplantıda daha detaylı bir şekilde ele alınmak üzere alt komisyona gönderildi. Toplantı sonunda ise salonun dışında bekleyen taksiciler teklifin reddedilmesine tepki gösterdi. Polis ve zabıta ekipleri geniş güvenlik önlemleri alarak herhangi bir olayın yaşanmasına izin vermedi. Ardından öfkeli kalabalık Saraçhane’de bulunan İBB binasına yürüyeceğini dile getirdi. Daha sonra yetkililerin 15 gün sonra tekrardan bir toplantı yaparak teklifin tekrar gündeme getireceğine dair söz verildiğini söylemesi üzerine kalabalık ikna edilerek dağıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINDAN REKOR PERFORMANS

2025-02-21 13:24 - Ulaşım

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

CAN YÜCEL’İN İZİNDE ESKİ DATÇA: TAŞ EVLER VE EFSANEVİ GÜZELLİK

2025-02-22 13:03 - Kültür Sanat

Tokat’ta trafik kazası: 5 yaralı

2025-02-23 15:31 - Asayiş

Mardin’de 750 öğrencinin YKS sınav ücretini hayırsever iş adamı karşıladı

2025-02-20 14:28 - Eğitim

İlgili Haberler

Birdal Cami ibadete açıldı

14:47 - Genel

AKOM uyardı: İstanbul’da İzlanda soğuk hava dalgası etkili olacak

14:41 - Genel

Lüks araçla çıkışı kapattı, cuma çıkışında tepkiye neden oldu

14:34 - Genel

Antalya’da gerçeği aratmayan teleferik kurtarma tatbikatı

14:24 - Genel

Köyceğizliler Sabah Namazı buluşmasına davet edildi

14:22 - Genel

Günün Manşetleri

Muğla’da İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı yapıldı

09:48 - Gündem

Köyceğizliler Regaib Kandili’nde camileri doldurdu

09:29 - Genel

Büyükşehir’den Mezarlıklara Yatırım

15:05 - Genel

Muğla Büyükşehir Belediyesi gönüllü itfaiyeciler yetiştiriyor

14:59 - Asayiş

MUSKİ’den Ortaca’ya yeni içme suyu deposu

14:50 - Sağlık