?>

Ünlü Yapımcı Kız Kardeşini Evlendirdi

Ünlü sunucu ve yapımcı Osmantan Erkır’ın kız kardeşi yapımcı Ayça Erkır, İngiliz iş adamı Matthew Warner ile Bodrum’da evlendi.

Magazin - 10 yıl önce

Kumbahçe Sahili’nde yapılan düğünde ilk olarak İngiliz damat Bodrum geleneklerine göre deveyle çeyiz getirdi. Davul ve zurna eşliğinde Kumbahçe Sahili’ne kadar yürüyen İngiliz damat ve aile üyelerine çeyiz yüklü deve eşlik etti. Gelin evine gelen damat ve davetliler Erkır’ı evden gelinliği ile çıkararak nikahın kıyılacağı alana geçti. Türk geleneklerine göre evlenen çift davul ve zurna eşliğinde sahilde bir süre oynadı. Bodrum hayranı olan çift çevrede bulunan turist ve vatandaşların şaşkın bakışları arasında sahilde bir süre deveyle de gezdi. Nikahın kıyılacağı alana geçen çift, şahitler ve davetlilerin huzurunda dünya evine girdi.

“YOK DEVE ARTIK”

Düğüne ev sahipliği yapan ünlü yapımcı ve sunucu Osmantan Erkır, kız kardeşinin hem Türk hem de İngiliz geleneklerine göre evlendiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Düğünde hem davul hem zurna hem de deve var. Anne tarafımız da Rizeli olduğu için düğünde tulum da var. Bu düğünle ilgili çok ayrıntı düşündük. Bazı şeyler için ’yok deve’ demek geliyor içimden ama deve de var.”

İNGİLİZ USULÜ EVLENME TEKLİFİ, TÜRK USULÜ DÜĞÜN

Çiçeği burnunda gelin Ayça Erkır da, nikah sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erkır, şöyle konuştu: “Eşimle İngiltere’de katıldığım bir konferansta tanıştım. Yaklaşık iki yıl sonra Bodrum Kalesi’ndeki İngiliz Kulesi’nde evlenme teklifi aldım. İngiliz ve Türk geleneklerine göre de düğün yaptık. Düğünümüzde Bodrum’un geleneksel kültürlerinden olan deveyle de yük taşıma etkinliği düzenledik. Bizim için farklı bir tören oldu.”

İngiliz damat Mattew Warner ise, Türkiye’yi ve Bodrum’u çok sevdiğini ifade ederek, “Bodrum sahilinde Türk geleneklerine göre evlenmeye karar verdik. Bodrum’u çok seviyoruz. Müstakbel eşimle sahilde evlenmeye karar verdik. Türk ve İngiliz geleneklerine göre bir program hazırladık. Ailemiz ve dostlarımız da bize destek verdi” dedi.

Nikah sonrası Bodrum ve Türk mutfağından yiyeceklerin ikram edildiği düğün akşam saatlerine kadar sürdü.

Haftanın Öne Çıkanları

Chpliden Chpliye Şok Soru

2016-06-03 18:00 - Siyaset

Domates Fiyatları Dibi Gördü

2016-06-01 18:00 - Ekonomi

Belçikanın 50 Seyahat Firması Türkiyeyi Güvenli Buldu

2016-05-30 10:30 - Ekonomi

Muğlalı Taraftardan Aziz Yıldırıma Galatasaray Plaketi

2016-06-01 09:30 - Spor

Ünlü Yapımcı Kız Kardeşini Evlendirdi

2016-06-05 14:00 - Magazin

Tuğba Yurt, Bodrumda Sahne Aldı

2016-05-30 17:30 - Magazin

Ürdünlü Aile Ada Kapatıp Düğün Yaptı

2016-05-30 21:00 - Magazin

Bodrumda Büyük Marketler Küçük Esnafa İsyan Ettirdi

2016-05-31 15:30 - Gündem

Seki Ortaokulu, Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

2016-06-03 12:30 - Gündem

Hımss Ödülü Milasın Oldu

2016-06-02 14:00 - Gündem

İlgili Haberler

Uludağ’da yılbaşı kutlamasına damga vuran görüntü

00:40 - Magazin

Fedon, "Kristal Karlar Diyarı"nda 2026’ya merhaba diyecek

13:36 - Magazin

Bodrum’da yılbaşı hareketliliği zirveye ulaştı

22:00 - Magazin

Kış festivalinde eğlence hız kesmeden devam ediyor

09:25 - Magazin

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan