?>

VATANDAŞLARIMIZ İNANILMAZ MAĞDUR OLUYOR

Gündem - 4 yıl önce

Bodrum Güçbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kayhan, elektriğe yapılan zamlar hakkında açıklamalarda bulundu. Zamlardan dolayı vatandaşların mağdur olduğunu dile getiren Serdar Kayhan, “Bodrum’un bu kadar çok elektrik sıkıntısı yaşamaya hakkı yok. Son yapılan zamlar yüzünden vatandaşlarımız inanılmaz mağdur oluyor. Doğru dürüst hizmet alamadığı elektriğe bu kadar yüksek faturalar ödemek, vatandaşlarımızı haklı olarak isyan ettiriyor” dedi.

 

 

Bodrum Güçbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kayhan, elektriğe yapılan zamlar hakkında açıklamalarda bulundu. Zamlardan dolayı vatandaşların mağdur olduğunu dile getiren Serdar Kayhan, “Bodrum’un bu kadar çok elektrik sıkıntısı yaşamaya hakkı yok!

 

Turizmin gözbebeği Bodrum’da bu devirde maalesef çok büyük bir elektrik sıkıntısı yaşıyoruz. Yıllardır süregelen elektrik sorununa ADM Elektrik maalesef kalıcı bir çözüm bulamıyor. Son yapılan zamlar yüzünden vatandaşlarımız inanılmaz mağdur oluyor. Doğru dürüst hizmet alamadığı elektriğe bu kadar yüksek faturalar ödemek, vatandaşlarımızı haklı olarak isyan ettiriyor. Sadece vatandaşlarımız değil, kamu kurum ve kurumları, iş dünyası Bodrum’da ki elektrik sorunundan dolayı zarar görüyor, mağduriyet yaşıyor” dedi.

 

 

FAHİŞ ELEKTRİK ZAMMI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

 

Vatandaşların hizmet alamadığını ancak yüksek faturalar ödediğini kaydeden Kayan sözlerini şöyle sürdürdü: “Yetersiz trafolar, eskimiş direkler, gündüz yanıp gece sönen sokak lambaları, saatlerce süren kesintiler, düşük ya da yüksek voltaj yüzünden bozulan elektrikli aletler, ADM Elektrik’in Bodrum’a yaşattığı büyük zararlardır.

 

Bu soğukta evinde elektriği olmayan vatandaşlarımız, soba başında ısınmak için kahvehanelere sığınmaktadır.

Bodrum Güçbirliği Derneği olarak bunları kabul etmemiz kesinlikle mümkün değildir.

Derneğimiz devletimizden ve ADM Elektrik’ten Bodrum’un bu sorunlarını ivedi olarak çözmesini beklemektedir. Alamadığı hizmete bu kadar yüksek fatura ödeyen vatandaşlarımızın haklı tepkisine hak veriyor, bu yönde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Devletimizden de bu kadar fahiş elektrik zammını tekrar gözden geçirmesini bekliyoruz.”

NUR DÜZEN

Haftanın Öne Çıkanları

Bodrum, Fatma Girike vedaya hazırlanıyor

2022-01-27 18:30 - Magazin

Fatma Girik, Bodrumda toprağa verildi

2022-01-28 16:30 - Magazin

Kaymakam Bökeden sağlık çalışanlarına teşekkür etti

2022-01-28 14:00 - Sağlık

8 aylık bebeğe Gergin Omurilik ameliyatı

2022-01-27 13:30 - Sağlık

Aşı ile önlenen tek kanser türü: Rahim ağzı kanseri

2022-01-26 12:00 - Sağlık

Datçada polis ekiplerinin çalışmaları takdirle karşılanıyor

2022-01-26 17:00 - Genel

Hamdi Özbay ölümünün 5. yılında anıldı

2022-01-25 21:00 - Kültür Sanat

TFF 3. Lig: Fethiyespor: 1 - İçel İdman Yurdu Spor Kulübü: 2

2022-01-29 15:30 - Spor

BİK FİKİR AYRIMI YAPMAKSIZIN RESMİ İLAN DAĞITMAKTADIR

2022-01-26 13:30 - Gündem

Milas Yaşyer Ovasının susuzluğu baraj ile giderilecek

2022-01-28 15:00 - Genel

İlgili Haberler

Maltepe’de deniz kirliliğine dikkat çekmek adına farkındalık dalışı ve su altı temizliği

14:44 - Gündem

Beyşehir’de çilek hasadı öncesi pestisit denetimleri

14:46 - Gündem

Beyşehir Gölü’nde kardeşlik rüzgarı esti

14:33 - Gündem

Bayburt’ta yeraltı suyu aramalarında 150 metrede suya ulaşıldı

14:28 - Gündem

Gölde kaçak avlanmaya geçit yok

14:24 - Gündem

Günün Manşetleri

Yıldırım’da düşünen ve üreten gençler yetişiyor

14:58 - Siyaset

LGS sınavına geç kalan öğrencilerin imdadına polis ekipleri yetişti

14:24 - Eğitim

Sınava gireceği merkezi karıştıran öğrenci son anda sınava yetiştirildi

14:14 - İnsan

LGS sınavı sona erdi

13:57 - Genel

Uzmanından kene ısırıklarına karşı hayati uyarılar

13:41 - Sağlık