?>

Yunusemre Belediyespor Türkiye ikincisi oldu

ANKARA’DA DÜZENLENEN VETERANLAR TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI’NDA TATAMİYE ÇIKAN YUNUSEMRE BELEDİYESPORLU SPORCULAR, 3 ALTIN, 2 GÜMÜŞ VE 1 BRONZ MADALYA KAZANARAK TAKIM HALİNDE TÜRKİYE İKİNCİLİĞİNİ ELDE ETTİ. BAŞARILI SPORCULAR, MİLLİ TAKIM FORMASIYLA ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETME HAKKI KAZANDI.

Spor - 3 hafta önce

Ankara’da düzenlenen Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda tatamiye çıkan Yunusemre Belediyesporlu sporcular, 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak takım halinde Türkiye ikinciliğini elde etti. Başarılı sporcular, milli takım formasıyla uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Yunusemre Belediyespor’un veteran judocuları, Ankara’da düzenlenen Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle Manisa’ya büyük gurur yaşattı. Bireysel müsabakalarda toplam 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan sporcular, takım kategorisinde ise Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Şampiyonada M2 kategorisinde mücadele eden Mehmet Karan, 66 kiloda gümüş madalyanın sahibi olurken, Serhat Gündoğdu da 73 kiloda ikinci olarak kürsüye çıktı. Suat Aygür 81 kiloda altın madalya kazanırken, Ferit Gündoğdu 90 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Şahin Ariç ise 100 kiloda bronz madalya elde etti. M1 kategorisinde tatamiye çıkan Harun İzgi de 81 kiloda altın madalya kazanarak Yunusemre Belediyespor’a bir şampiyonluk daha getirdi.

Bireysel başarıların yanı sıra takım müsabakalarında Türkiye ikinciliği elde eden Yunusemre Belediyesporlu judocular, bu sonuçlarla milli takım formasıyla uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil etme hakkı da kazandı.

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, veteran sporcuların başarısının büyük anlam taşıdığını belirterek sporcuları ve antrenörleri tebrik etti. Kanik açıklamasında, "Veteran sporcularımızın elde ettiği başarı bizleri son derece gururlandırdı. Sporun her yaşta yapılabileceğinin en güzel örneklerini ortaya koyuyorlar. Disiplinleri, azimleri ve mücadeleleriyle gençlerimize ve çocuklarımıza örnek oluyorlar. Milli takım formasıyla ülkemizi temsil edecek olmaları da bizim için ayrı bir gurur. Tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

2026-05-05 18:01 - Marmaris

1 milyar dolarlık pazar, 50 milyon oyuncu: Türkiye’de gaming büyüyor

2026-05-07 10:41 - Teknoloji

Askeri limana taş götüren kamyon devrildi

2026-05-06 15:05 - Asayiş

MUĞLA’DA GELECEĞİN SPORCULARI BİLİMSEL TARAMAYLA KEŞFEDİLİYOR

2026-05-06 11:30 - Spor

Gül serada 5, çiçekçide 50-100 lira

2026-05-06 10:42 - Ekonomi

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

2026-05-06 10:19 - Asayiş

Sinop’ta pazar yoğunluğuna otoparklı çözüm

2026-05-07 12:27 - Gündem

Göz kuruluğu ve göz hastalıklarında lazer tedavi yöntemlerinin önemi artıyor

2026-05-07 11:52 - Sağlık

Bayburt’ta öğrencilere "Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek" eğitimi verildi

2026-05-07 11:37 - Sağlık

El-Cezeri’nin mirası Cizre’deki Bilim Fuarında devam ettirildi

2026-05-07 10:25 - Teknoloji

İlgili Haberler

Milli taekwondoculardan 13 madalya

23:20 - Spor

Trendyol’dan ‘Ay Yıldızlı Efsaneler’ paneli

22:39 - Spor

Bahçeşehir Koleji seriyi eşitledi

22:17 - Spor

Sokaklar Bizim Turnuvasında şampiyon Gençler Gücü

19:41 - Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kurullarıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti

18:48 - Spor

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem