USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Antalya’da "berbere gidiyorum" diye evden çıkan çiftçiden haber alınamıyor

Antalya’nın gazipaşa ilçesinde evinden sabah 09. 00’da ‘berbere gidiyorum’ diye çıkan 2 çocuk babası çiftçiden haber alınamıyor. Ailesi ve mahalle muhtarının çağrısıyla emniyet ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Antalya’da "berbere gidiyorum" diye evden çıkan çiftçiden haber alınamıyor
06-06-2025 00:31

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde evinden sabah 09.00’da "berbere gidiyorum" diye çıkan 2 çocuk babası çiftçiden haber alınamıyor. Ailesi ve mahalle muhtarının çağrısıyla emniyet ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.


Gazipaşa’nın Aydın Mahallesi’nde yaşayan Ali Ergin’den (41), bugün sabah 09.00’dan itibaren haber alınamıyor. Ailesi ve mahalle sakinleri kayıp başvurusunda bulunurken, emniyet ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Ergin’in evden ‘berbere gidiyorum’ diye çıktığı ve telefonuna da ulaşılamadığı bildirildi. Muhtardan yardım çağrısı


Aydın Mahallesi Muhtarı Erhan Taşdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda vatandaşlara çağrıda bulundu. Taşdemir, "Mahallemizde ikamet eden Ali Ergin abimizden öğle saatlerinden itibaren haber alınamamaktadır. Konuyla ilgili olarak emniyet ve jandarmaya bilgi verilmiş, arama çalışmaları başlatılmıştır. Görenlerin veya yerini bilenlerin bizimle ya da güvenlik birimleriyle vakit kaybetmeden iletişime geçmeleri önemle rica olunur" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ