Ana içeriğe geç

100 yaşındaki Ali dededen üzen haber

1 TEMMUZ 1926 DOĞUMLU 5 ÇOCUK, 13 TORUN SAHİBİ ALİ GEZER İÇİN 100 YAŞINA GİRMESİ DOLAYISIYLA BİR RESTORANIN BAHÇESİNDE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU DÜZENLENMİŞTİ.

SON DAKİKA
100 yaşındaki Ali dededen üzen haber

Amasya’da geçen ay çocukları ve torunlarıyla 100. yaş gününü kutlayan Ali dededen üzen haber geldi. Asırlık çınar, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle hayatını kaybetti.


1 Temmuz 1926 doğumlu 5 çocuk, 13 torun sahibi Ali Gezer için 100 yaşına girmesi dolayısıyla bir restoranın bahçesinde doğum günü organizasyonu düzenlenmişti. 6 yıldır yaşlılığa bağlı nedenlerle gözleri göremeyen Gezer için pasta kesilen kutlamada konuklara çok sevdiği yemek olan kavurma ikram edilmişti.


Uzun yıllar boyunca hayvan alım satımı ve kasaplık yaparak ailesinin geçimini sağlayan Ali Gezer, Taşova ilçesine bağlı Uluköy’de düzenlenen cenaze töreninin ardından aile mezarlığına defnedildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle