Ana içeriğe geç

15 farklı merkezde 100’den fazla branşta eğitimler başlıyor

SAKARYA FAALİYET GÖSTEREN SANAT VE MESLEK EĞİTİMİ KURSLARINDA (SAMEK) YENİ DÖNEM KAYIT SÜRECİ BAŞLIYOR. EĞİTİMLER 15 FARKLI KURS MERKEZİNDE, 11 ALANDA VE 100’DEN FAZLA BRANŞTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

SON DAKİKA
15 farklı merkezde 100’den fazla branşta eğitimler başlıyor

Sakarya faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (SAMEK) yeni dönem kayıt süreci başlıyor. Eğitimler 15 farklı kurs merkezinde, 11 alanda ve 100’den fazla branşta gerçekleştirilecek.


SAMEK bünyesinde açılacak kurslar; Karasu, Kocaali, Geyve, Akyazı, Sapanca, Arifiye, Karaman, Tekeler, Güneşler, 32 Evler, Ozanlar, Geri Dönüşüm Atölyesi, SAMEK Mutfak Atölyesi, AKM ve Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi olmak üzere toplam 15 merkezde düzenlenecek. Kursiyerler Moda Tasarım (Giyim Teknolojileri), Bilişim Teknolojileri, El Sanatları Teknolojisi, Sanat ve Tasarım, Geleneksel Sanatlar, Yabancı Dil Eğitimi, Mutfak Sanatları, Müzik ve Gösteri Sanatları, Kişisel Gelişim Eğitimi, Muhasebe ve Finansman ile Din ve Değerler Eğitimi alanlarında eğitim alma imkanı bulacak. SAMEK kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, kayıtlarını 14-20 Eylül tarihleri arasında Sakarya Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi (www.sakarya.bel.tr) üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirebilecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi