Ana içeriğe geç

23 Nisan için kulaç attılar

DÜZCE BELEDİYESİ İLE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA DÜZENLENEN YÜZME ŞENLİĞİ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

SON DAKİKA
23 Nisan için kulaç attılar

Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Yüzme Şenliği büyük bir katılımla gerçekleştirildi.


Bahçeşehir Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen şenlikte 7 ayrı kulüpten, 7-13 yaş aralığındaki 180 Düzceli sporcunun yer aldığı organizasyon hem rekabet hem de bayram coşkusunu bir arada yaşattı. Kız ve erkek sporcuların farklı yaş gruplarında mücadele ettiği şenlikte toplam 18 ayrı kategoride yarışlar yapıldı. Yarışlar boyunca sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ederken, aileler de tribünlerden çocuklarını heyecanla takip etti.


Başarılı olan sporculara sertifikaları takdim edildi. Yarın finalleri yapılacak yarışmada dereceye giren kulüplere ise kupa verilecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi