USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adana’yı sağanak vurdu: Göle dönen caddelerde araçlar mahsur kaldı

ADANA’DA SAĞANAK YAĞIŞ SONUCU CADDE VE SOKAKLAR SU DOLDU, ARAÇLAR YOLLARDA MAHSUR KALDI. SARIÇAM İLÇESİNDE YOLDA KALAN ÇOCUKLU VATANDAŞ ARACINI TAHLİYE ETTİ. KENTTE BİRÇOK APARTMANIN BAHÇESİNİ VE BODRUMUNU SU BASTI.

Adana’yı sağanak vurdu: Göle dönen caddelerde araçlar mahsur kaldı
30-01-2026 17:27

Adana’da etkili olan sağanak yağışta cadde ve sokaklar göle dönerken, birçok apartmanın bahçesini ve bodrumunu su bastı. Suyun içinde ilerlemeyen araçlarda vatandaşlar mahsur kaldı.


Kentte dün geceden beri etkisini sürdüren sağanak yağış, kent genelinde su baskınlarına neden oldu. Cadde ve sokaklar sular içinde kalırken, bazı vatandaşlar araçlarıyla yolda kaldı. Merkez Sarıçam ilçesinde birçok binanın bahçesini ve bordum katlarını su bastı. Çarkıpare Mahallesi’nde yolda ilerlerken su birikintisinde mahsur kalan bir vatandaş, çocuğunu kucaklayarak araçtan çıktı. Yine ilçeye bağlı Kılıçlı Mahallesi’nde yolda seyreden otomobil, biriken suda devam edemeyerek yan yattı.


Bazı ev ve iş yerlerini de su basan kentte yağış etkisini sürdürüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ