USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Afyonkarahisar Belediyesinde toplu iş sözleşme imzalandı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ İLE YETKİLİ SENDİKA ARASINDA İMZALANAN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SONRASI EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 40 BİN TL’YE YÜKSELTİLDİ.

Afyonkarahisar Belediyesinde toplu iş sözleşme imzalandı
10-02-2026 12:12

Afyonkarahisar Belediyesi ile yetkili sendika arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi sonrası en düşük işçi maaşı 40 bin TL’ye yükseltildi.


Afyonkarahisar Belediyesi, çalışanlarının sosyal ve mali haklarını güçlendirmeye yönelik önemli bir adımı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza töreninde atılan imzalar ile en düşük işçi maaşı 40 bin TL’ye yükseltildi. Ayrıca çalışanlara Kurban Bayramı’nda 5 yevmiye, Zafer Bayramı’nda 5 yevmiye olmak üzere toplam 10 yevmiye ikramiye ödenmesi de kararlaştırıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ