USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ağrı’da Nisan karı köy yollarını kapattı

DEDEBULAK KÖYÜNDE NİSAN AYININ ORTASINDA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE BAZI KÖY YOLLARI ULAŞIMA KAPANDI.

Ağrı’da Nisan karı köy yollarını kapattı
18-04-2026 13:51

Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Dedebulak köyünde nisan ayının ortasında etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Köyde yaşayan vatandaşlar, hasta ve ihtiyaç sahibi kişiler için yetkililerden yardım istedi.


Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Dedebulak köyünde, nisan ayının ortasında etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle köy yollarının bir kısmı ulaşıma kapanırken, vatandaşlar günlük yaşamlarını sürdürmekte güçlük çekiyor.


Köyde yaşayan vatandaşlar, özellikle hasta bireylerin hastaneye ulaştırılamadığını belirterek mağduriyet yaşadıklarını ifade etti. Ulaşımın sağlanamaması nedeniyle temel ihtiyaçların da karşılanamadığını dile getiren köylüler, market alışverişi başta olmak üzere birçok ihtiyacın giderilemediğini söyledi.


Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, kapalı köy yollarının bir an önce açılmasını talep etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ