Ana içeriğe geç

Ahlat-Malazgirt yolunda korkutan kayma

BİTLİS’İN AHLAT İLÇESİ İLE MUŞ’UN MALAZGİRT İLÇESİNİ BİRLEŞTİREN KARAYOLUNDA YOL KAYMASI MEYDANA GELDİ.

SON DAKİKA
Ahlat-Malazgirt yolunda korkutan kayma

Bitlis’in Ahlat ilçesi ile Muş’un Malazgirt ilçesini birbirine bağlayan kara yolunda yaşanan kayma korkutucu boyuta ulaştı.


Aşırı yağışlar sonrası kara yolunun bazı yerlerinde kayma oluşurken, Ahlat-Malazgirt yoluna taşıt trafiğine kapalı levhası asıldı. Trafiğe kapanmasına rağmen bazı sürücüler yolun kısa olması nedeniyle bu güzergahı kullanmaya devam ediyor.


Vatandaşlardan Necdet Adıgüzel, "Malazgirt’e bağlı Adaksu köyünde ikamet ediyorum. Bu gördüğünüz yer Malazgirt-Ahlat kara yoludur. Heyelan dolayısıyla yolda bu şekilde kayma meydana gelmiş. Bazı yerlerde bu şekilde kayma oluşmuş. Buna çözüm bulunmasını istiyoruz. Mecburiyetten dolayı bu yolu kullanıyoruz. Normal şartlarda araç buradan geçmez. Başka yol kullandığımızda mesafemiz 70-80 kilometre uzuyor. Bu yolu kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu yolun yapılmasını talep ediyoruz. Bu şekilde kaza ve ölümler olabilir. Toprak kayması da her an olabilir. Yola bir an önce müdahale edilmesi lazım. Mağdur durumdayız" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle