AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Muzaffer Aravi, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları teşkilatı ile birlikte Datça Yolu üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgedeki sorunları yerinde dinleyen Aravi, Marmaris’in en önemli güzergâhlarından birinde yaşanan ihmalkârlıklara dikkat çekerek yerel yönetime tepki gösterdi.
Ziyaretler sırasında vatandaşların hizmet eksikliği, ilgisizlik ve altyapı sorunlarından şikâyet ettiğini belirten Başkan Aravi, şu ifadeleri kullandı:
"Datça Yolu gibi vitrin bir bölgede düzensizlik, bakımsızlık ve altyapı eksikliklerinin hâlâ devam ediyor olması, mevcut belediyecilik anlayışının iflas ettiğinin açık bir göstergesidir. Turizm sezonu öncesinde binlerce misafiri ağırlayacak olan bu bölgenin hazırlıksız bırakılması kabul edilemez."
Belediyenin sadece günü kurtarmaya yönelik "göstermelik" çalışmalar yaptığını savunan Aravi, vatandaşın artık "laf değil hizmet" istediğini vurguladı. AK Parti teşkilatı olarak Marmaris’in sahipsiz olmadığını hatırlatan Aravi, her platformda vatandaşın sesi olmaya ve mevcut eksiklikleri dile getirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Editor : HABER MERKEZİ
