Ana içeriğe geç

Akdağ Tabiat Parkı’nın çöken yolu tamir edildi

AFYONKARAHİSAR’IN SANDIKLI İLÇESİNDE AŞIRI YAĞIŞLARDAN DOLAYI GEÇTİĞİMİZ AY ÇÖKEN AKDAĞ TABİAT PARKINA GİDEN YOL TAMİR EDİLEREK TRAFİĞE AÇILDI.

SON DAKİKA
Akdağ Tabiat Parkı’nın çöken yolu tamir edildi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde aşırı yağışlardan dolayı geçtiğimiz ay çöken Akdağ Tabiat Parkına giden yol tamir edilerek trafiğe açıldı.


İlçe sınırları içersin de bulunan Akdağ Kocayayla Doğal Parkı arasında ulaşımı sağlayan ve yağışlar nedeni ile ulaşıma kapanan yol tamir edildi. Bölgede uzun süredir meydana gelen yağışlar sonrası dere ve çayların suları arttı. İlçe ile Akdağ’ın ulaşımını sağlayan yol üzerinde bulunan dere geçen gün taşarak yolun üzerinde ki köprünün bozulup ulaşıma kapanmasına neden oldu. Bunun üzerine harekete geçen Sandıklı Kaymakamlığı İlçe Özel İdare ekipleri yolun ve köprünün tamirini yaparak ulaşıma açtı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle