USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi, çiçek açmış meyve ağaçları ve yağan karla ilçe beyaza büründü

HAVA SICAKLIĞININ EKSİ 2'YE KADAR DÜŞTÜĞÜ AKSARAY'IN GÜZELYURT İLÇESİ SABAHA KARŞI YAĞAN KAR İLE ADETA BEYAZA BÜRÜNDÜ. ÇİÇEK AÇMIŞ MEYVE AĞALARI KARLA KAPLANIRKEN, İLÇE HALKI DON TEDİRGİNLİĞİ YAŞIYOR.

Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi, çiçek açmış meyve ağaçları ve yağan karla ilçe beyaza büründü
11-04-2026 09:32

Hava sıcaklığının eksi 2’ye kadar düştüğü Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi sabaha karşı yağan kar ile adeta beyaza büründü. Çiçek açmış meyve ağaçları karla kaplanırken, ilçe halkı don tedirginliği yaşıyor.


Aksaray şehir merkezine dün gelen kar yağışı bugün de yüksek kesimlerde kendini gösterdi. Sabaha karşı Aksaray’ın Güzelyurt ilçesinde başlayan kar yağışı kısa sürede ilçeyi beyaza bürüdü. Hava sıcaklığının eksi 2’ye kadar düştüğü ilçede çiçek açmış meyve ağaçları da beyaz örtüyle kaplanırken, nisan ayında gelen kar yağışı vatandaşları hem şaşırttı hem de tedirgin etti. Kar yağışı nedeniyle ilçedeki tarım arazilerini don aldığını belirten vatandaşlar, yine de mutlu olduklarını belirterek, "Bereket yağıyor" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ