Ana içeriğe geç

Ankara’da motosiklet coşkusu: 7’nci Ankara Motofest’te renkli görüntüler

ANKARA’NIN GÜDÜL İLÇESİNDE BU YIL 7’NCİSİ DÜZENLENEN ANKARA MOTOFEST, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN MOTOSİKLET TUTKUNLARINI İN-ÖNÜ MAĞARALARI’NDA BİR ARAYA GETİRDİ.

SON DAKİKA
Ankara’da motosiklet coşkusu: 7’nci Ankara Motofest’te renkli görüntüler

Ankara’nın Güdül ilçesinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Ankara Motofest, Türkiye’nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunlarını İnönü Mağaraları’nda bir araya getirdi.


Güdül’de 7’ncisi düzenlenen Ankara Motofest kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden gelen motosiklet tutkunları, İnönü Mağaraları çevresinde buluştu. Festival alanında motosikletler ilgiyle incelenirken, katılımcılar çeşitli etkinliklerle vakit geçirdi.


Doğal güzellikleriyle dikkat çeken İnönü Mağaraları çevresinde gerçekleştirilen organizasyon, motosiklet tutkunlarına hem bir araya gelme hem de Güdül’ün tarihi ve doğal dokusunu tanıma imkanı sundu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle