USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Araç çekmenin böylesi: Halat bulamayınca iki aracın arasına insan koydular

BURSA'DA YOLDA KALAN ARACI ÇEKMEK İSTEYEN YARDIMSEVER VATANDAŞ, HALAT BULAMAYINCA TEHLİKELİ BİR YOLA BAŞVURDU. İKİ ARACIN ARASINA İNSAN KOYARAK YOLDA KALAN ARACI İTEN VATANDAŞ, AMATÖR KAMERAYA YANSIDI.

Araç çekmenin böylesi: Halat bulamayınca iki aracın arasına insan koydular
11-05-2026 11:49

Bursa’da yolda kalan aracı çekmek isteyen bir vatandaş, halat bulamayınca tehlikeli bir yola başvurdu. İki aracın arasına insan koyarak yolda kalan aracı iten vatandaş, amatör kameraya yansıdı.


Olay, Bursa-İnegöl yolunda meydana geldi. İddiaya göre, yolda kalan bir aracı gören vatandaş, yardım etmek üzere durdu. Her iki araçta da halat olmadığını anlayan sürücüler, farklı bir yol izledi. Bir vatandaş, çalışır vaziyetteki aracın kaputuna binerek ayaklarını yolda kalan aracın arkasına dayadı. Tehlikeli şekilde aracı iten vatandaş, saniye saniye amatör kameraya yansıdı. Yaşanan olayda şans eseri yaralanan olmadı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ