Ana içeriğe geç

Araçlarından inip kavga eden şahıslara olay yerindeki polisten müdahale

ADIYAMAN’DA YOL VERME MESELESİ YÜZÜNDEN TARTIŞAN VE KAVGA ETMEK İÇİN ARAÇLARINDAN İNEN ŞAHISLARA, HASTANEDE BEKLEYEN POLİSLER MÜDAHALE ETTİ.

SON DAKİKA
Araçlarından inip kavga eden şahıslara olay yerindeki polisten müdahale

Adıyaman’da yol verme meselesi yüzünden tartışan ve kavga etmek için araçlarından inen şahıslara, hastanede bekleyen polisler müdahale etti.


Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde iki araç sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce şahıslar araçlarından inerek birbirlerinin üzerine yürüdü. Bu esnada hastanede bekleme yapan polis ekipleri şahıslara müdahale etti. Her iki şahıs polis ekiplerinin müdahaleleri sonrası araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Polislerin erken müdahalesi sonucunda şahıslar bir birini vurmadan önlenmiş oldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle