USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

AVM’de el emeği ürünler sergilendi

ZONGULDAK’TA AİLE DESTEK MERKEZİ (ADEM) VE SOSYAL DAYANIŞMA MERKEZİ (SODAM) KURSİYERLERİNİN HAZIRLADIĞI EL EMEĞİ ÜRÜNLERİN YER ALDIĞI SERGİ AÇILDI.

AVM’de el emeği ürünler sergilendi
05-05-2026 12:17

Zonguldak’ta Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin hazırladığı el emeği ürünlerin yer aldığı sergi açıldı.


AVM’de gerçekleştirilen serginin açılışına Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu katıldı. Programda, kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergi alanını gezen Hacıbektaşoğlu, ürünleri inceleyerek kursiyerlerden bilgi aldı. El emeği ürünlerin hem ekonomik hem de sosyal açıdan önemli olduğunu belirten Hacıbektaşoğlu, kursiyerleri üretkenliklerinden dolayı tebrik etti.


ADEM ve SODAM kurslarının bireylerin mesleki beceri kazanmasına ve aile ekonomisine katkı sunduğunu ifade eden Hacıbektaşoğlu, bu tür faaliyetlerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ