Ana içeriğe geç

Babaeski’de mera yangını: Dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü

BABAESKİ’DE MERA YANGINI: DUMANLAR KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜLDÜ

SON DAKİKA
Babaeski’de mera yangını: Dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan mera yangını, itfaiye ekiplenin müdahalesiyle söndürüldü.


Edinilen bilgilere göre, Büyükmandıra beldesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle mera alanında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler geniş bir alana yayılırken, yükselen yoğun dumanlar uzak noktalardan görüldü. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. İtfaiye ekiplenin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmaları gerçekleştirildi.


Jandarma ekipleri ise yangın bölgesinde güvenlik önlemleri alarak çevrede tedbir aldı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle