Ana içeriğe geç

Bagaj ve kaputa gizlenen uyuşturucuyu narkotik köpeği ‘Ayar’ buldu

TUNCELİ’DE BİR ARACIN BAGAJ VE KAPUTUNA GİZLENEN UYUŞTURUCU MADDE, NARKOTİK KÖPEĞİ ‘AYAR’ TARAFINDA BULUNURKEN, 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

SON DAKİKA
Bagaj ve kaputa gizlenen uyuşturucuyu narkotik köpeği ‘Ayar’ buldu

Tunceli’de aracın bagaj ve kaputuna zulalanan uyuşturucu narkotik köpeği ‘Ayar’ tarafından bulunurken, sürücü tutuklandı.


İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Tunceli’ye uyuşturucu getireceği değerlendirilen araç 17 Mayıs günü saat 01.00 sıralarında Elazığ-Tunceli karayolu üzerinde durduruldu. Araçta narkotik köpek ‘Ayar ile yapılan detaylı aramada kaput ve bagaj kısmına zulalanmış, iki ayrı şeffaf poşette toplam 200 gram esrar maddesi ele geçirildi.


Çok sayıda suç kaydı bulunan sürücü A.B., gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle