Ana içeriğe geç

Bakan Fidan, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Al Nahyan ile bir araya geldi

DIŞİŞLERİ İŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’NE (BAE) GERÇEKLEŞTİRDİĞİ RESMİ ZİYARET KAPSAMINDA BAE DEVLET BAŞKANI YARDIMCISI ŞEYH MANSUR BİN ZAYED AL NAHYAN İLE BİR ARAYA GELDİ.

SON DAKİKA
Bakan Fidan, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Al Nahyan ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gerçekleştirdiği resmi ziyarette BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.


Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) resmi ziyarette bulundu. Bakan Fidan, başkent Abu Dabi’deki temasları çerçevesinde BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel gelişmeler ele alındı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle