Ana içeriğe geç

Başkan Muzaffer Bıyık zabıta personeliyle bir araya geldi

DARICA’DA ZABITA TEŞKİLATININ 200. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA PERSONELLE BİR ARAYA GELEN BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, KENTTE HUZUR, GÜVENLİK VE DÜZENİN SAĞLANMASI İÇİN GÖREV YAPAN EKİPLERİN ÇALIŞMALARINI TAKDİR ETTİ.

SON DAKİKA
Başkan Muzaffer Bıyık zabıta personeliyle bir araya geldi

Darıca’da Zabıta Teşkilatı’nın 200. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kentte huzur, güvenlik ve düzenin sağlanması için görev yapan ekiplerin çalışmalarını takdir etti.


Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Zabıta Teşkilatı’nın 200. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla personelle bir araya geldi. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların sağlığı, güvenliği, huzuru ve kent düzeninin sağlanması noktasında gece gündüz görev yapan zabıta ekiplerine teşekkür etti. Zabıta teşkilatının belediyecilik hizmetlerinin önemli unsurlarından biri olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, zabıta personelinin sahada vatandaşlarla doğrudan temas halinde olduğunu ifade etti. Başkan Bıyık, "Zabıta arkadaşlarımız, Darıca’mızın huzuru, güvenliği ve düzeni için gece gündüz demeden görev yapıyor. Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için büyük özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her birinin emeği ve gayreti bizim için çok kıymetli" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi