Ana içeriğe geç

Başkan Özel: "Üretimin ve kalkınmanın temelinde çiftçilerin alın teri var"

BAŞKAN ÖZEL: "ÜRETİMİN VE KALKINMANIN TEMELİNDE ÇİFTÇİLERİN ALIN TERİ VAR"

SON DAKİKA
Başkan Özel: "Üretimin ve kalkınmanın temelinde çiftçilerin alın teri var"

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, üretimin ve kalkınmanın temelinde çiftçilerin alın terinin bulunduğunu ifade etti.


Başkan Özel, çiftçiliğin yalnızca bir meslek değil, büyük emek, sabır ve fedakarlık gerektiren kutsal bir görev olduğunu belirtti.


Bozdoğan’ın verimli topraklarının üreticilerin emeğiyle değer kazandığını vurgulayan Başkan Mustafa Galip Özel, "Toprağa emek veren, alın teriyle üretimi büyüten tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum. Üreten ellerin emeğiyle Bozdoğan’ımız bereketlenmeye, toprağımız değer kazanmaya devam ediyor. Başta ilçemizdeki üreticilerimiz olmak üzere tüm çiftçilerimize bereketli, kazançlı ve sağlıklı bir sezon diliyorum." ifadelerini kullandı.


Başkan Özel, tarımın ve üreticilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, çiftçilerin emeklerinin karşılığını aldığı, bereketli bir yıl temennisinde bulundu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi