Ana içeriğe geç

Başkan Yılmaz Yıldız, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarıyla buluştu

ÇİLİMLİ BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ YILDIZ, TORUNU EGE İLE BİRLİKTE İLÇEDE MİSAFİR EDİLEN MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN ÇOCUKLARINI ZİYARET EDEREK ANLAMLI BİR BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ.

SON DAKİKA
Başkan Yılmaz Yıldız, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarıyla buluştu

Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, torunu Ege ile birlikte ilçede misafir edilen mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarını ziyaret ederek anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi.


Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, ilçede fındık hasadı için bulunan mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarını torunu Ege ile birlikte ziyaret etti. Gerçekleştirilen buluşmada çocuklarla yakından ilgilenen Yıldız, onların mutluluğuna ortak oldu. Başkan Yıldız, torunu Ege’nin oyuncaklarının bir bölümünü minik çocuklarla paylaşarak çocukların yüzündeki tebessüme ortak olduklarını belirtti. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın küçük yaşlarda öğrenilmesinin önemine dikkat çeken Yıldız, "Evlatlarımıza, torunlarımıza küçük yaşta paylaşmayı, yardımlaşmayı ve gönül bağı kurmayı aşılamak bizler için en kıymetli mirastır" dedi.


Çocukların neşeyle bir araya geldiği buluşmada ailelerle de sohbet eden Başkan Yıldız, kendilerini güler yüzle karşılayan ailelere teşekkür ederek çocukların mutluluğunun daim olması temennisinde bulundu. Çilimli’de anlamlı buluşma


Başkan Yıldız’ın torunu Ege ile gerçekleştirdiği ziyaret, çocuklar için renkli ve keyifli anlara sahne oldu. Oyuncakların paylaşılmasıyla çocukların yüzlerinde oluşan mutluluk, buluşmanın en güzel anlarından biri oldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle