USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Batman’da 13. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi

BATMAN YEŞİLAY ŞUBESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE, SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA "13. GELENEKSEL YEŞİLAY BİSİKLET TURU" GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Batman’da 13. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi
14-06-2026 11:34

Batman Yeşilay Şubesi öncülüğünde, sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla "13. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu" gerçekleştirildi.


Atatürk Parkı’nda bir araya gelen çok sayıda vatandaş, "Sağlığın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla pedal çevirdi. Atatürk Parkı’ndan başlayan etkinlikte katılımcılar, Gültepe Kavşağı ve Batman Belediyesi güzergahı boyunca ilerledikten sonra yeniden başlangıç noktasına ulaştı. Farklı yaş gruplarından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, bağımlılıkla mücadele ve sporun önemine vurgu yapıldı.


Yeşilay Batman Şube Başkanı Mehmet Orhan Ediz, Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirterek, "Şu an Türkiye genelinde, 81 ilde 13. Geleneksel Bisiklet Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Batman’da da katılım çok iyi, 100’ün üzerinde bisiklet tutkunu bizimle. Buradaki temel amacımız, insanları bağımlılıklardan uzaklaştırmak. Günümüzde insanlar vakitlerinin çoğunu internet, televizyon ya da sosyal medya başında geçiriyor. Bizler hem hayatlarına hareket katmak hem de onları kötü alışkanlıklardan alıkoymak amacıyla bu turları düzenliyoruz. 7’den 77’ye herkesi bu harekete davet ediyoruz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ