Ana içeriğe geç

Beylikdüzü’nde iş yeri alevlere teslim oldu

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE ÇIKAN YANGINDA BİR İŞ YERİ ALEVLERE TESLİM OLDU. O ANLAR VATANDAŞLARIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

SON DAKİKA
Beylikdüzü’nde iş yeri alevlere teslim oldu

İstanbul Beylikdüzü’nde çıkan yangında bir iş yeri alevlere teslim oldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.


Yangın, saat 19.00 sıralarında Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Davutpaşa Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir binanın giriş katındaki iş yerinde yangın çıktı. Yangın, kısa sürede büyüyerek üst kattaki daireye de sıçradı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Polis sokakta güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri binayı saran alevlere müdahale etti. Yangın yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak. Yaşanan korku dolu anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle