Ana içeriğe geç

Biçerdöver denetimleri devam ediyor

AFYONKARAHİSAR'DA HUBUBAT HASADINDA ÜRÜN KAYIPLARININ EN AZA İNDİRİLMESİ, ÜRÜN KALİTESİNİN KORUNMASI AMACIYLA BİÇERDÖVER DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR.

SON DAKİKA
Biçerdöver denetimleri devam ediyor

Afyonkarahisar’da hububat hasadında ürün kayıplarının en aza indirilmesi, ürün kalitesinin korunması amacıyla biçerdöver denetimleri devam ediyor.


İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde teknik personeli tarafından hasat yapılan alanlarda saha denetimleri gerçekleştiriliyor. Denetimlerde biçerdöverlerin teknik ayarları, operatör belgeleri ve hasat sırasında oluşabilecek dane kayıpları yerinde kontrol ediliyor.


Teknik ekipler ayrıca üreticiler ile biçerdöver operatörlerine doğru hasat uygulamaları konusunda bilgilendirmelerde bulunarak, ürün kayıplarının önlenmesi ve hasadın verimli şekilde gerçekleştirilmesi için uyarılar yapıyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle