Ana içeriğe geç

Bilecik huzurevinde ’Kişi Hakları’ eğitimi

BİLECİK HUZUREVİNDE ‘KİŞİ HAKLARI' EĞİTİMİ

SON DAKİKA
Bilecik huzurevinde ’Kişi Hakları’ eğitimi

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı huzurevinde, personele yönelik ’Kişi Hakları’ konulu eğitim gerçekleştirildi.


Huzurevi bünyesinde düzenlenen eğitim, Sosyal Çalışmacı Hasan Adan tarafından verildi. Eğitimde kişi hakları, hizmet alan bireylerin temel hakları, etik sorumluluklar ve kurumsal hizmet standartları hakkında bilgilendirme yapıldı. Programda personelin mesleki farkındalığının artırılması ve hizmet kalitesinin güçlendirilmesi amaçlandı. Eğitim sonunda karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.


Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, "Kurumlarımızda hizmet kalitesini yükseltmenin en önemli yolu personelimizin bilgi ve farkındalık düzeyini sürekli geliştirmektir. Bu tür eğitimleri çok önemsiyoruz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle