Ana içeriğe geç

Bilecik’te spor kompleksinin hali işler acısı

BİLECİK'TE BİR SPOR KOMPLEKSİ İÇİNDE BULUNAN BASKETBOL SAHASI BAKIMSIZLIKTAN ADETA KULLANILMAZ HALE GELİRKEN, BU DURUM TEPKİLERE NEDEN OLDU.

SON DAKİKA
Bilecik’te spor kompleksinin hali işler acısı

Bilecik’te bir spor kompleksi içinde bulunan basketbol sahası bakımsızlıktan adeta kullanılmaz hale gelirken, bu durum tepkilere neden oldu.


Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Laleli Sokak’ta yer alan Bilecik Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Alanı bakımsızlıktan adeta çürüyor. Halı saha ve tenis kortunun da bulunduğu alan içindeki basketbol sahası bakımsızlıktan adeta kullanılmaz hale gelirken, bu durum tepkilere neden oldu. Mahalle sakinleri, tesiste biran önce gerekli bakımın yapılmasını isteyerek, belediyeden halı sahanın da elden geçirilmesini talep etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle