Ana içeriğe geç

Bingöl’de yağış sonrası Karlıova sokakları göle döndü

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrasında caddeler adeta göle döndü. Bingöl’de meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısının ardından gece saatlerinde etkili olan sağanak, Karlıova ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi.

SON DAKİKA
Bingöl’de yağış sonrası Karlıova sokakları göle döndü

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrasında caddeler adeta göle döndü.


Bingöl’de meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısının ardından gece saatlerinde etkili olan sağanak, Karlıova ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle sokaklar adeta göle dönerken, vatandaşlar iş yerlerine ulaşmakta zorluk yaşadı. Tıkanan mazgalları esnaf kendi imkanlarıyla açmaya çalıştı.



"Dükkanlarımıza giremiyoruz"


İlçede esnaflık yapan Ömer Şengül, yağışın yoğunluğu nedeniyle iş yerlerine ulaşmakta zorlandıklarını belirterek, "Geceden yağmur yağdı. Yağmur da fazla yağdı. Çok yoğun yağdığı için rögarları kapattı. Tabii biz kendi dükkanlarımıza gidemiyoruz. Gitmediğimiz için eşyalarımız hep suyun üzerine düşüyor. Arabalar da yan tarafta duruyor. Yol şu an kapalı, açık değil. Tıkalı yeri biz açtık, bakalım sonuç ne olacak" dedi.

Haber kaynağı: İhlas Haber Ajansı

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle