Ana içeriğe geç

Bir günde 20 eve giren ayı yayla sakinlerini canından bezdirdi

RİZE'NİN ÇAMLIHEMŞİN İLÇESİNE BAĞLI KAÇKAR KOÇDÜZÜ YAYLASI'NDA AYI PANİĞİ YAŞANDI. YAYLADA YİYECEK ARAYAN BİR AYI, YAKLAŞIK 20 EVE GİREREK BÜYÜK ZARARA NEDEN OLDU. AYI, BAZI EVLERİN KAPI VE PENCERELERİNİ ZORLAYARAK İÇERİ GİRDİ.

SON DAKİKA
Bir günde 20 eve giren ayı yayla sakinlerini canından bezdirdi

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kaçkar Koçdüzü Yaylası’nda ayı paniği yaşandı.


Yaylada yiyecek arayan bir ayı, yaklaşık 20 eve girerek büyük zarara neden oldu. Ayı, bazı evlerin kapı ve pencerelerini zorlayarak içeri girdi. Evlerde bulunan gıda malzemelerini dağıtan ayı, eşyalara da zarar verdi. Yayla sakinleri karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.


O anlar yaylaya çıkan Yusuf Kus tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Yetkililer ise vatandaşları yiyecek ve atıkları açıkta bırakmamaları konusunda uyarırken, yabani hayvanlarla karşılaşılması halinde dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı.


Kaçkar Koçdüzü Yaylası’nda yaşanan olay, bölgede yaşayan vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi