Ana içeriğe geç

Bolu’da otluk alanda çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü

GÖYNÜK İLÇESİNDE OTLUK ALANDA ÇIKAN VE BİR EV İLE ORMANLIK ALANIN SINIRINDAKİ YANGIN, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINDI.

SON DAKİKA
Bolu’da otluk alanda çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü

Bolu’nun Göynük ilçesinde otluk alanda çıkan ve bir ev ile ormanlık alanın sınırındaki yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.


Yangın, saat 13.08 sıralarında Göynük ilçesine bağlı Karacalar köyünde çıktı. Edinilen bilgilere göre, otluk alanda henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek bir eve, ardından da yakındaki ormanlık alana yaklaştı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, sağlık ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına 1 arazöz ve 1 ilk müdahale aracıyla müdahale edildi. Ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.


Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi