Ana içeriğe geç

Bozüyük’te Gazze yararına iftar düzenlendi

BİLECİK'İN BOZÜYÜK İLÇESİNDE SİVİL TOPLUM HAREKATI DAYANIŞMA PLATFORMU TARAFINDAN GAZZE YARARINA İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ.

SON DAKİKA
Bozüyük’te Gazze yararına iftar düzenlendi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Sivil Toplum Harekatı Dayanışma Platformu tarafından Gazze yararına iftar programı düzenlendi.


İftar programında konuşan Bozüyük Müftüsü Kemal Arpacı, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, mazlum ve mağdur coğrafyalar için yapılan her türlü dayanışmanın büyük anlam taşıdığını ifade etti. Programda yapılan dualarda Gazze’de yaşanan sıkıntıların sona ermesi temennisinde bulunuldu.


Sivil Toplum Harekatı Dayanışma Platformu Başkanı Hakan Oğuz, programa katılan ve destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ederek, dayanışma ruhunun devam etmesi temennisinde bulundu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı program, yapılan dualar ile sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle