Ana içeriğe geç

BU ÇAY BAHÇESİ EDREMİT’E YAKIŞIR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıllardan bu yana atıl olarak duran Çınaraltı Çay Bahçesi yeni çehresiyle vatandaşların beğenisini kazandı.

BU ÇAY BAHÇESİ EDREMİT’E YAKIŞIR

Balıkesir’in Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi’nin simgelerinden olan ve uzun süredir atıl durumda bulunan Çınaraltı Çay Bahçesi yenileyerek halkın hizmetine açıldı. Daha önce burada oturup sohbet eden vatandaşlar çay bahçesinin yeniden hizmete girmesinden mutlu olduklarını söyledi. 

Açılış töreninde vatandaşlarla bir araya gelen Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, belediyelerin yalnızca çöp toplamak ve park yapmakla kalmayıp, aynı zamanda kentin kültürel ve tarihi değerlerine de sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

 

“ALTINOLUK’UN SİMGESİNİ YENİDEN HİZMETE SUNDUK”
Altınoluk’un bu önemli simgelerinden olan ancak bir süredir atıl durumda bırakılan Çınaraltı Çay Bahçesi’ni yeniden faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Ertaş, “Bu mekân, Altınoluk’un tarihini ve kültürünü yansıtan önemli bir yer. Belediyeler yalnızca çöp toplamak ve park yapmakla kalmayıp, aynı zamanda kentin kültürel ve tarihi değerlerine de sahip çıkmalı. Uzun bir süredir atıl durumda bırakılan bölgemizin simgesi Çınaraltı Çay Bahçesi’ni yeniden faaliyete geçiriyoruz. Bu mekân, Altınoluk’un tarihini ve kültürünü yansıtan önemli bir yer” dedi.

 

ÇAYLAR BAŞKANDAN

 Açılış törenin ardından çay ocağına geçen Başkan Ertaş, vatandaşlara çay ikram etti. Açılışa CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş, önceki dönem Altınoluk Belediye Başkanı İsmail Aynur, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle