USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Bursa’da kaçak tütün operasyonu: Milyonlarca makaron ele geçirildi

BURSA'DA JANDARMA EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA MİLYONLARCA BANDROLSÜZ MAKARON VE TONLARCA TÜTÜN ÜRÜNÜ ELE GEÇİRİLİRKEN, 1 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI.

Bursa’da kaçak tütün operasyonu: Milyonlarca makaron ele geçirildi
01-05-2026 08:21

Bursa’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda milyonlarca bandrolsüz makaron ve tonlarca tütün ürünü ele geçirilirken, 1 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.


Bursa’nın Gemlik ilçesinde kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik düzenlenen operasyonda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirildi. Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Bursa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, bir şüpheliye ait iş yeri, depo ve araçta arama yapıldı.


Yapılan aramalarda; 2 milyon 45 bin 800 adet bandrolsüz makaron, 874 paket bandrolsüz sigara, 61 bin 380 adet makarona basılmış sigara, 115 kilogram açık kıyılmış tütün, 218 kilogram bandrollü sarmalık tütün, 32 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 110 bin 500 adet boş sigara kutusu ele geçirildi. Ayrıca 2 sigara basma makinesi, 1 kompresör, 1 jelatin makinesi ve 2 rulo jelatine de el konuldu.


Ele geçirilen malzemelere el konulurken, olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ