Ana içeriğe geç

Bursa’da orman yangını

BURSA'NIN KELES İLÇESİNDE KEMALİYE İLE YAZICIBAŞI MAHALLELERİ ARASINDAKİ ORMANLIK ALANDA DUMAN YÜKSELDİĞİ İHBARI ÜZERİNE EKİPLER HAREKETE GEÇTİ.

SON DAKİKA
Bursa’da orman yangını

Bursa’nın Keles ilçesinde Kemaliye ile Yazıcıbaşı mahalleleri arasındaki ormanlık alanda duman yükseldiği ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.


Edinilen bilgiye göre, saat 11.50 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne Keles ilçesi Kemaliye Mahallesi ile Yazıcıbaşı Mahallesi arasında bulunan ormanlık alandan duman yükseldiği yönünde ihbar geldi. İhbar üzerine bölgeye Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 2 araç ile Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 5 araç sevk edildi.


Yangına müdahale için de 1 yangın söndürme helikopteri de yönlendirildi. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürerken, olayla ilgili gelişmeler Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından takip ediliyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle