Ana içeriğe geç

‘Çatı yangını’ ihbarı ekipleri harekete geçirdi

BOLU’DA GECE SAATLERİNDE BİR VATANDAŞIN ‘ÇATI YANIYOR’ İHBARI ÜZERİNE İTFAİYE VE POLİS EKİPLERİ ALARMA GEÇTİ. EKİPLERİN ÇATIDA YAPTIĞI DETAYLI İNCELEMELERDE HERHANGİ BİR YANGIN BULGUSUNA RASTLANMADI.

SON DAKİKA
‘Çatı yangını’ ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Bolu’da gece saatlerinde bir vatandaşın ‘çatı yanıyor’ ihbarı üzerine itfaiye ve polis ekipleri alarma geçti. Ekiplerin çatıda yaptığı detaylı incelemelerde herhangi bir yangın bulgusuna rastlanmadı.


Olay, gece saatlerinde Akpınar Mahallesi İzzet Baysal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 katlı bir apartmanın çatısından duman çıktığını gören bir vatandaş, yangın çıktığı düşüncesiyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hızla polis ve 2’si merdivenli olmak üzere 3 itfaiye aracı sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, merdivenli araç yardımıyla çatıya çıkarak kontrol sağladı. Ekiplerin hem dışarıdan hem de apartman içerisinden yaptığı detaylı incelemeler neticesinde herhangi bir yangın bulgusuna rastlanmadı. Asılsız çıkan ihbar mahallede kısa süreli paniğe neden olurken, çatıda herhangi bir olumsuzluk görmeyen ekipler normale döndü.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle