Ana içeriğe geç

Çocukluk hayali için arsasını jandarmaya bağışladı

SAKARYA’NIN KARASU İLÇESİNDE YAŞAYAN AYNUR BÜYÜK İSİMLİ KADIN VATANDAŞ, ÇOCUKLUK HAYALİ OLAN ASKERLİK MESLEĞİNİ YAPAMAMASININ ÜZÜNTÜSÜYLE İZMİR’İN BAYINDIR İLÇESİNDE BULUNAN ZEYTİNLİK ARSASINI JANDARMA ASAYİŞ VAKFI’NA (JAV) BAĞIŞLADI.

SON DAKİKA
Çocukluk hayali için arsasını jandarmaya bağışladı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan Aynur Büyük, çocukluk hayali olan askerlik mesleğini yapamamasının üzüntüsüyle İzmir’in Bayındır ilçesinde bulunan zeytinlik arsasını Jandarma Asayiş Vakfı’na (JAV) bağışladı.


Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı binasında düzenlenen törenle bağışı kabul eden Jandarma Asayiş Vakfı Genel Müdürü Emekli Jandarma Tuğgeneral İbrahim Güven, duyarlı davranışından dolayı bağışçı Aynur Büyük’e teşekkür belgesi ve anı plaketi takdim etti. Kabul töreninde Karasu İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Teğmen Ceyhun Mert Kurt da hazır bulundu. "İçimden sanki ağır bir yük kalktı"


Aynur Büyük yaptığı bağışın ardından mutluluğunu dile getirerek, "Ben her zaman düşünüyordum askerime bir şeyler vermeyi, yapmayı. Çocukluğumdan beri ben askerde olmak istedim ama kısmet olmadı. O kadar memnunum ki içimden sanki ağır bir yük kalktı. Mehmetçiğime feda olsun" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle